2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم....  عزیزم اینارو من نمیتونم بگم چون دکترت اشراف داره....  من خودمم آندومتریو ...

نگران نباش عزیزم.... 

انشالله خوب پیش میره..... 

من خودم مطب رو ترجیح میدادم..... 

انشالله یه دکتر برای زایمان پیدا میکنی و باهاش ادامه میدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کیستم ۲ سانت قبل انتقال امپول دیفرلین زدم دکترم گفت نیاز به عمل نداره و تخمدان چپم درگیره این دوتا ر ...

پس انشالله مامان بشی همه اینام به مرور حل میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان لطفا کسایی که انتقالشون مثبت شده بیان از علائم و نشانه ها بگن یکم امیدوار بشیم مردم از ا ...

عزیزم اکثر علایم بخاطر مصرف داروها ست، ولی من خودم روزی که مثبت شد درد شدید پریودی و لکه بینی داشتم ، ان شاالله مثبت شدی مامان خانم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فکر کنم افسردگی گرفتم بشدت حسود شدم حامله میبینم تو فامیل حسودیم میشه بعدا خجالت میکشم از رفتارم اما ...

عزیزم این حست طبیعیه

منم الان که الانه حامله میبینم یجوری میشم.اصلا انگار که اونا حامله اند و من نیستم. انقدر که واسش زحمت کشیدیم باورش سخته هنوزم.

انشالله بزودی دنیات شاد بشه و نتیجه بگیری🤲🤲

😉

عزیزم شاید غدد لنفاویت ورم کرده واسه شوهر منم چند وقت پیش اینجوری شد خودش خوب شد نگران نباش عزیزم ول ...

عزیزم؟

چقد دکتر خوب توی سزارین مهمه؟؟؟

شانسیه؟؟؟ اینکه عملت خوب بشه یا نه؟؟

😉

سلام دوستان من ۱۰روزه زایمان کردم زیربغلم حس کردم به کم ورم کرده دست زدم دیدم یه چیز اندازه نخودکوچ ...

نگران نباش.فک کنم دکتر که بری برات یه ماموگرافی بنویسن.شاید کیست باشه و با دارو آب بشه.

انشالله چیزی نیست.

😉

عزیزم اکثر علایم بخاطر مصرف داروها ست، ولی من خودم روزی که مثبت شد درد شدید پریودی و لکه بینی داشتم ...

ممنون از جوابت عزیزم من شش روزه انتقال دادم هر از گاهی دل درد خفیف پریودی احساس میکنم امیدوارم خدا کمک کنه

من دو روزه شبا‌ وقتی دراز میکشم پهلو چپ یه چیزی مثل ضربان قلب حس میکنم همینجوری نه باید دستم رو بزارم رو شکمم تا متوجه بشم.الان این حرکت جنینه یا ضربان خودم هست؟اینقد شیرینی میخورم میخوابم  تا حرکت حس کنم فکر کنم آخرسر دیابت بگیرم😆