2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامانا کسی آمپول کزاز زده. ؟؟؟؟؟ من فردا میخوام بزنم 

عوارض داره ؟؟؟ تب و بیحالی میاره؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها اگه آنوکسا آسپیرین میخورین تداخل داره با امگا۳  نباید خورده بشه من اینو پرسیدم  مطم ...

مرسی که گفتی.. نظرات بچه ها رو که خوندم رفتم تو فکر. می خواستم برم به دکترم بگم چرا امگا ندارم..اتوکسا و اسپرین مصرف میکنم.پس دو گردو کافیه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما 

من رفتم تو سیکل میکرو ، دکتر امروز بهم آمپول گونال (۲ تا پودر+ ۱ آب ) داده ،،،،این درسته که ۲ پودر و ۱ آب ؟؟؟؟ 

و اینکه فرقی نداره با کدوم سر سوزن مواد رو بکشم؟ و با کدوم تزریق کنم ؟ 

و اینک ۱۲ تا آمپول گونال و ۶ تا آمپول منوتروپین برای ذخیره ۳.۹ خوبه ؟ جواب میگرم با اینا ؟

امگا رو ادامه بده ولی حداقل سه ساعت فاصله داشته باشه با آسپرین. ممنونم از دعای قشنگت انشالله که شما ...

ممنونم عزيزم وقت گذاشتي تايپ كردي

ان شالله بعد٧ ماه تونستم همسرم رو راضي كنم انتقال بدم ان شالله كه خيره

من‌مولتی ویتامین‌میخورم‌، آسپرین هم‌میخورم‌ ،نمیدونم‌کسی چیزی نگفته آخه نمیشه‌که‌ نخورد هر چقدر هم‌ب ...

اخه اينسري من سر خود مولتي رو گرفتم براي همون گفتم يوقت بدتر نكنم اوضاع رو

ان شالله به زودي خبر بارداريتووووو بدي عزيزم🤩🙌❤️

من همسرمم مشکل تحرک اسپرم داره اول به خاطره اون ivf کردیم بعد فهمیدم تازه من خودم مشکل ایمنی دارم

اهان منم همسرم آزواسپرم هستن  بعد عملم واريكوسل فرقي نكرد كه دكتر گفتن ميكرو ان شالله بحق اين ماه عزيز هم شما هم همه منتظرااااا صاحب فرزند سالم و صالح و قشنگ بشن 🙏🌹

سلام عزیزم قربونت برم تو خوبی؟ آره آخه آخرین پانکچرم تو مام فقط یدونه جنین شد الان بخاطر سنم دکتر می ...

سلام عزیزم قربونت منم خوبم. کار خوبی میکنی منم دلم میخاد پانکچر کنم ولی همسرم موافق نیست میگه فعلا جنین داریم. بنظرم رویان نتیجه ی خوبی میگیری جنین شناسیش عالیه. نمیدونم بخدا منم دست و دلم به ادامه درمان نمیرفت و ۶ ماه از اخرین انتقالم گذشت. رفت و امد سخته شاید یکی از دلایلش این باشه. همسرم بعد از این دوتا انتقال منفی خیلی خیلی ناامید شده

حالا انشالله این ماه شروع میکنم

عزیزم انشالله به خوبی سیکل رو شروع کنی و خیلی زود نتیجه بگیری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمیدونم دکتر هیچی نگفت فقط گفت تا چهارشنبه ادامه بده بیا ببینم چه جوره ولی تو اینستا از دکتر امیری و ...

خیلی میفهممت عزیزم. ولی ناامید نشو. ان شاالله ک چهارشنبه همه چی خوب پیش بره. من ک دو بار سیکلم کنسل شد دیگه اصلا امید ب بالا رفتن ضخامت و... نداشتم. فک کنم بهمین خاطر خیلی استرس نداشتم انگار خودمو اماده کرده بودم ک بگن دوباره بالا نرفته و ... ولی همه چی برعکس شد و بالا رفت. 

واقعا میدونم سخته ولی تلاش کن تا جایی ک میتونی استرستو کم کنی. ان شاالله چهارشنبه خوش خبر بیای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا رو شکر که خوبین 😍😍 به یادتونم .ان شاالله که همه چیز خوب پیش بره براتون🙏🏻🙏🏻

ممنونم عزیزم. خیییلی لطف کردی. همچنین ان شاالله💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واای ۴ یا ۵ تا من ۶۵ کیلوم حالا دکتر شما قبل انتقال میزنه یا همون روز انتقال؟ سری پیش دکتر ژیلا عابد ...

من از سه تا متخصص ایمنی شنیدم ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبل از انتقال. یعنی دو یا سه روز قبل از انتقال سرم آی وی آی جی تزریق میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻