2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان جنين بلاست انتقال بدن روز چندم ميگن ازمايش بتا بده؟؟؟ جنين ٣ روزه كه بعد دوهفته ميگن، اي ...

ببین من خارج از ایرانم ۱۰ روز بعد از انتقال جنین بلاست تست بارداری میگیرنو دو روز بعد یا ۴ روز بعد هم تکرار میکنن

از فردای انتقال میشمارن روزها رو

تو ایران دیدم بعد از دو هفته تست میگیرن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی شما.ببخشید نتونستم بیام نینی سایت،😘❤️ متاسفانه سقط کردم خیلی اعصابم داغونه

الهی عزیزم، میفهممت من هم افت بتا داشتم، ان شاالله که خیره و خیلی زود زود مامان میشی عزیزم 🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله فدات شم یعنی یه جاهایی ۱۰ هست و یه جاهایی کمتر، یعنی منظم سه خطی نیست دیدم که بعضی دکترها انتقا ...

گفت تا چهارشنبه داروهاتو ادامه بده بیا ببینم وضعیتت چه جوره هیسترو هم شدم که گفت جوابش بگیر بیار حتما پس انتقال ندم این ماه به نظرت چون ۳ جنین بیشتر ندارم نمیخوام ریست کنم درست بشو هست این هایپواکو یا کلا رحمم اینجوریه چون تا حالا نمیگفت همچین چیزی 

عزيزم منم دارم اين امپول رو هفته ١٨ هستم ايرانيشو ميزنم چرا يك عده اي ميگن رو جنين پسر تاثير داره؟ ...

عزییزم این امپول همون پروژسترونه اگه اینجوری بود تمام بچه های ای وی اف خدایی نکرده ترنس بودن چون از روز اول دارن امپول و قرص و شیاف پروژسترون میزنن 

اینم پروژسترون ه به جا هروز هر هفته س

سلام بچه ها آبان زنگ زدم ۵ملیون برای انتقال جنین میگیره.۴ ملیون برای فریز جنین ها.گفت این هزینه هم فعلا تامین دوهفته هستش واحتمالا بیشتر بشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
یعنی ۴۳ ملیون بابت واسطه و دونر؟ از مام حتما پرسیدی شما. چون مراکز دیگه پایینتره. مثلا مرکز ناباروری ...

امیدت به خدا باشه . منم ذخیره ام پایین بود و بعد از پانکچر دوم فقط ۳ تا تخمک داشتم که یکی جنین شد و برای بار چهارم انتقال دادم و مثبت شد خداروشکر . پانکچر اول ۹تا جنین داشتم همشون منفی شدن .  اینارو گفتم که ناامید نباشی و اصلا دلتو به تعداد بالا خوش نکن . برای من که اینطوری بوده 

سلام .دوستان عزیزی که دوران شیردهی رو پشت سر گذاشتن، یه سوال دارم. کدومتون صندلی شیردهی برای سیسمونی ...

سلام دوست عزیز

طبق تجربه خودم میگم عجله نکن بزار ببین هرچی لازم میشه بخر . من شیردوش برقی و کیسه ذخیره شیر و پد سینه و ... هرچی که مرتبط با شیردهی بود خریدم اما بعد از زایمانم دریغ از یه قطره شیر . خیلی تلاش کردم ولی آخرش نشد و همه اینا بلااستفاده شد . الکی هزینه کردم