2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست
استرادیول خون غلیظ می کنه پیاده روی جلوی این کار رو میگیره حتی شده روزی نیم ساعت پیاده روی برو

ممنونم

باشه استرادیول استفاده کردم حتما پیاده روی میکنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا ازمايش تيروييد داده بودم اوكى بود حالا هم نميدونم چى شد ايندفعه اندومترم ضخيم شده با اينكه همي ...

عزیزم سیکلت بلنده منم تو همین سیکلم به امید خدا فکر کنم انتقتالمون با همه خدا کنه دوتامون موفق بشیم

پروژسترون هست که هم تو سیکل انتقال میدن هم بعد تو بارداری مثل شیاف پروژسترون هست اما این قرصه

منم میخوام برم توی سیکل انتقال استرادیول و آسپرین بهم داده پریود شدم استفاده میکنم پروژسترون و دوفاستون بهم نداده لابد هر دکتر روش خودش داره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم سیکلت بلنده منم تو همین سیکلم به امید خدا فکر کنم انتقتالمون با همه خدا کنه دوتامون موفق بشیم

آره عزیزم دیده بودم شماهم شروع کردین

ان شاالله ک هردو دست پربیایم

ب شما دارو چی دادن

چندسیکلی الان؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره عزیزم دیده بودم شماهم شروع کردین ان شاالله ک هردو دست پربیایم ب شما دارو چی دادن چندسیکلی الا ...

من الان ۶ سیکلمم گفت از ۱۵ سیکلت دوفاستون بخور بعد اول ا سوم پری برم استرادیولو برام شروع کنه شما چندم سیکلیت دارو هم استرادیول زینک ا اس ا داده 

منم میخوام برم توی سیکل انتقال استرادیول و آسپرین بهم داده پریود شدم استفاده میکنم پروژسترون و دوفاس ...

منم نداشتم بعد انتقال شیاف داشتم بله هردکتر طبق شرایط بیمارش تجویز های متفاوتی میکنن

عزیرم پیاده روی واسه انتقال داری؟ دکتر به منم ۴ تا استرادیول داده و پیاده روی ندارم به نظرت  ت ...

من انتقال قبلی زیاد پیاده روی داشتم مخصوصا هفته اخر 

الانم شروع کردم پیاده روی میکنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود