2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دور شکم و اینا برا انومالی نیس؟ من  ۲۸ ۲۹ هفته رفتم سونوی وزن اونجا دوباره همه چی و چک کرد گفت ...

نمیدونم والا شنیدم یه بارم ۳۲ هفتگی میفرستن سونو که وزن و... رو دقیق میگن 

دکتر برا من نوشته سونوی سلامت جنین این همینه؟ یا سونوی ساده اس؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله خیلی خوب شده همینطور ادامه بده.  زیر ۹۰ خوبه برا خانم باردار

مرسی عزیزدلم 

من تا الانم همیشه ۸۰ وخورده ای بودم تو این یه هفته اخیر یه دفعه رفت بالای ۹۰ و۱۰۰

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون ضخامتم  کم بود روزی سه تا استرادیول داده و روزی دوتا دوفاستون تا ده روز قطع کنم پریود بش ...

عزیرم پیاده روی واسه انتقال داری؟

دکتر به منم ۴ تا استرادیول داده و پیاده روی ندارم به نظرت  توی نتیجه انتقال تاثیر داره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نگف چرا؟ خییلی میفهممت. واقعا روح آدم خسته میشه با هر بار عقب افتادن. ولی مطمئنم خیری هس توش. ان شا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات الان یادم بودی اومدم ببینم انتقال دادی یا نه  تو همین وقت عزیز برات دعا میکنم بهترین اتفاقا تو این سال برات اتفاق بیوفته

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم ال دی داشتم گفتن از روز سوم روزی یک عدد وقتی ال دی شروع میکنن یعنی وارد سیکل طولانی میشی ۴۰ روزه ...

وقتی ال دی مصرف میکنیم دفعه بعدش دیر پریود میشیم 

ببخشید برای ال دی اینقدر سوال میپرسم آخه خیلی خیلی قدیم استفاده کرده بودم برای کیست از اون موقع استفاده نکردم یادم رفته چه‌جوریه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله منم بدون ازمایش خوردم.ازمامای دکتر فقط پزسیدم روزی چقدر بخورم.دو دوره مصرف کردم 

دو دوره اثر داشت ؟ برای منم دو دوره گفته ،به مدت دو ماه گفت ،دو بسته است 

منم ال دی داشتم گفتن از روز سوم روزی یک عدد وقتی ال دی شروع میکنن یعنی وارد سیکل طولانی میشی ۴۰ روزه ...

انشالله خیلی زود نتیجه میگیری گلم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات الان یادم بودی اومدم ببینم انتقال دادی یا نه   تو همین وقت عزیز برا ...

سلام عفت جان چطوری ؟ چه خبر ؟ چیکارا میکنی ؟ 

تازگیا دکتر اومدی یا نه فعلا ؟

فقط از تو یاد گرفتنش     ببین دی اچ ای من خوردم همراه با اوبوست و کیدتن قرمز و امگا   ...

این داروها برای ت کیفیت رو بهتر کرد ؟ همشو‌ در حالت کلی چند ماه خوردی ؟

وقتی ال دی مصرف میکنیم دفعه بعدش دیر پریود میشیم  ببخشید برای ال دی اینقدر سوال میپرسم آخه خیل ...

نه عزیزم دیر پریود نمیشی شما اون ۲۱ ا رنگیرو بخور سفیدا دارونمان من هیچ وقت نمیخورم معمولان من بعد از ۵روز از قطع ل دی پریود میشم ۵تا ۶ روز طول میکشه 

وقتی ال دی مصرف میکنیم دفعه بعدش دیر پریود میشیم  ببخشید برای ال دی اینقدر سوال میپرسم آخه خیل ...

نمیدونم چند روز بعد پری میشی چون من بار اول استفاده میکنم الان ۳ روزه تموم شد پری نشدم هنوز 

بچه ها یه سوال من الان دارو هام پرندیزولون و هیدروکسی کلروکین امپول سینافکت اسپیرین متفورمین فولیک اسید امگا و ویتامین ب هست بعد من مخلوط عسل و سیاه دونه یعنی همون دوسین میخورم روزی دوبار به نظرتون تداخل نداره با هم؟؟؟