2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

خدا پشت و پناهت 

دعا میکنم نتیجه ی خوب بعد از این همه انتظار بگیری  و با   جواب مثبت  خوش خبر میای 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببخشد  شما روقبل از دادن ال دی سنوتون نکرد؟

نه فقط تو اسفند ال دی داد گفت از اول فروردین ک پری شدی ال دی با پرندیزولون شروع کن که ۱۷ فروردین  رفتم پیشش سینافکت شروع کرد روزی ۵۰ واحد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان گلا من امروز خیلی شکمم سفت میشد بعد ول میکرد کل شکمم بود ولی درد اینا اصلا نداشتم این طبیعی بو ...

عزیزم طبیعیه مخصوصا وقتی بدون ه درده رحم داره خودشو برای روز بزرگ آماده میکنه😍

دکتر رویا شرکت اصفهان 

عزیزم هنوزم میرین پیشش؟؟ چطور نوبت میگیرین من هرچی تماس میگیرم گوشی برنمیدارن اصفهانم نیستم که حضوری برم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میگم مامان سوفی جون من سیکلم بلنده دیروز رفتم سنوم نکرد بهم از ۱۵ پری دوفاستون داد به نظرت نباید سنو ...

عزیزم استرادیول رو شروع کرد؟ من همیشه قبل از شروع استرادیول سونو شدم، عجیبه که نکرده

اینبار رفتی بگو چرا شروع سیکل سونو نکردی ببین جوابش چیه، شاید دلیل داشته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عززززیزم منتظر خبرای قشنگتم 😍😍😍❤️❤️❤️

قربوونت برم چیکا جونم. ان شاالله با دعاهای شما💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا پشت و پناهت  دعا میکنم نتیجه ی خوب بعد از این همه انتظار بگیری  و با   جواب مثبت ...

قربونت برم همچنین عزیزم❤

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم.

متاسفانه قسمت من مادر شدن نبود.

جنین هام از فریز درنیومدن😭

با نهایت عجز از خدا میخوام هیچ کس این لحظه رو تجربه نکنه.

دکتر گف حتما بعد پریود برم ک دوباره سیکل پانکچر رو شردع کنن. ولی نمیدونم واقعا میتونم یا نه. نه توان جسمی دارم واقعا نه مالی هزینه هاشو برسونیم. 

ببخشید تورو خدا اگه ناراحتتون کردم.حلالم کنین

کلا برات با روزی یدونه شروع کرده؟ برا منو روزی دو تا چون ایمنیم خیلییی بالاس cd 56و cd16 تازه گفته ۳ ...

من اون آزمایشها رو ندادم . یعنی بهش گفتم برام‌ننوشت . فقط anti tpo دوبرابر رنج نرمال بود 

آره ۴ ماهه دارم‌ مصرف میکنم . از روز اول روزی یه دونه تا الان 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

عزیزم‌حکمت خدا این بوده . شاید میخواد بدون ivf   یه سورپرایز قشنگ‌بهت بده .انشالله که همینطوره 

گریدشون چی بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها از دعاهای همتون ممنونم. از لطف و محبتی که خواهرانه کنارم داشتین نهایت تشکر رو دارم. متاسفانه ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم واستون

همینجور داشتم پیامهای قبلی رو میخوندم و براتون دعا میکردم ک خدا دست خالی تون نذاره

اما الان یهو این پیامتونو خوندم شوک شدم

توکل کنید بخدا ان شاالله تا قبل از اینکه بتونین هزینه هاش رو جمع کنین برید تو سیکل بعدی طبیعی باردار بشید

گرید جنین هاتون چی بود مگه؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خیلی متاسفم عزیزم ناراحت شدم برات اما نا امید نشو خدا بزرگه. هیچی واقعا نمیتونم بگم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم‌حکمت خدا این بوده . شاید میخواد بدون ivf   یه سورپرایز قشنگ‌بهت بده .انشالله که همینطوره& ...

نمیدونم عزیزم. حالم الان خیییلی خرابه. ولی یقین دارم هر چی از جانب خدا میرسه خیره. ولی طبیعیه ک الان اشک چشمام خشک نشه.

گریدA

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم واستون همینجور داشتم پیامهای قبلی رو میخوندم و براتون دعا میکردم ک خدا دس ...

ممنونم عزیزم. حلال کنین تو رو خدا.گریدA

قربووونت برم سارا جونم.❤💞 خییییلی ممنونم. از حرفای همه ت ن اسکرین گرفتم که هی بخونم و انرژی بگیرم. ...

سلام عشقم انشالله امروز موفق میشی و این تاریخ برات‌ بهترین خاطره میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش