2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

عزیز دلم برو به سلامت 

ایشالله که خیره نتیجه🥰🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان . بچه ها ان شاالله من فردا صبح میرم برا اوردن دو تا جوجه یخی آخرم.  خیییییلی تو ای ...

ایشالا به سلامتی میای خونه و دست پر برمیگردی عزیزدلم ایشالا دلت شاد شه به زودی و خدا بهت معجزه شو نشون بده و مامان بشی استرس نداشته باش و سعی کن خودتو سرگرم کنی که سخت نگذره ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی طوطیا جان ویتامین c,d, کلسیم، سلنیوم، امگا۳، کلسیم نمیخای بخوری؟ نمیدونم توی برنامم بزارم ی ...

سلام عزیزم 

اره ویتامین دی هم داده ولی خودمم میخوردم از قبل 

امگا 3 هم یه روز در میون میخورم خودم میخورم دکتر نداد

سی نمیخورم چون تو طول روز طبیعی مصرف دارم کلسیم هم نداده بهم 

چیکار کردی شما رفتی تو سیکل ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

ممنونم از همه تون واقعا❤💞💋🌺

الهی حاجت روایی هممون.

@nilooo68    

@malakeh_zibaei    

💕💕💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کوالی فول برایه چیه الان ال دی میخورید منم تازه دیروز شر‌وع کرده سیکلمو بلنده بهم از روز ۱۵ پری دوفا ...

کوالی فول فولات هست به جای فولیک اسید 

نه به من  ال دی نداده استرادیول و دوفاستون داده 

پرندزولون نداری سری پیشم نداشتی

اره پردنیزولن و سرم ای وی ای جی داشتم دفعه قبل این دفعه هم دارم پردنیزولن رو شروع کردم 

اره پردنیزولن و سرم ای وی ای جی داشتم دفعه قبل این دفعه هم دارم پردنیزولن رو شروع کردم 

با اینکه اینارو داشتی دلیل منفی شدنت چی بود؟ چند تا سروم داشتی؟ مشکل ایمنی داری؟ 

ببخشید انقدر سوال کردم اخه منم مشکل ایمنی دارم ۳ بار افت بتا داشتمولی باره اوله این سیکل پرندیزولون میخورم

کوالی فول فولات هست به جای فولیک اسید  نه به من  ال دی نداده استرادیول و دوفاستون داده&nb ...

میشه توضیح بدی سیکلتو 

ببخشید خیلی سوال میکنم با سریای قبل سیکلم فرق داره رفتم اول تا سوم پری بعد برایه ۱۵ به مدت ده روز دوفاستون داد اول تا سوم پریود بعدی برم برایه شمام همون جوری پرندزولونو چه جوری میخوری

برای من دکتر عارفی هرسری همینجوری بوده داروهامم یکسان بوده .این سری چه داروهایی دادن بهتون .

منم الان با دکتر عارفی انتقال دارم فقط بهم ال دی داده بود ک تموم شد سینا فکت داد و امگا فولیک اسید اسپیرین پرندیزولون دیگه تقویتی ویتامین چیزی نداد 

سری پیش بهم ال دی داد با امپول رفتمم گفت باز همینو بهت میدم بعد یهو نمیدونم ماماش چی گفت گفت پلی کیس ...

عزیزم بهت ال دی داد با سینافکت؟ چون منم پلی کیستیکم الان تو سیکل انتقالم با عارفی از روز سوم پری ال دی داد الان یک هفته هم هست سینافکت داد فردام باید برم فعلا پریود نشدم فک کنم جمعه یا شنبه بشم