2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست

بچه ها من خیلی دل درد و کمر درد دارم. امروزم ترشح نمیدونم قهوه ای بود خاکستری بود. نمیدونم. ترشح غیر عادی دیدم. ینی چی؟ اتفاقی افتاده ینی؟

نکنه باز بهم بخوره؟

قبل انتقال سونو می کنن نکنه وضع رحمم باز خراب شده؟😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رزاقی هم خوبه، روشهای مختلف رو امتحان می کنه. من تو زمانهای مختلف پیش چهار دکتر رفتم برای فریتینم که ...

انشالله که مشکل کروموزومی بوده به حق این شبای عزیز. 

آره خدا رو شکر دارم ولی دیگه جنینای آخرمه. من خودم سقط کردم ولی برای بقایا قرص خوردم آره رفتم دکتر خدا رو شکر گفت دفع شده کلا. من دکترم گفت pgs هم میشه کرد ولی خب هزینش خیلیی زیاده فکر کنم ،باید زنگ بزنم بپرسم. نظرت درباره زرنانی چیه چه طوره خوب وقت میذاره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ک جواب دادی. اره پرسیدم اونجا گف هیچ فرقی نداره . نمیدونم چرا نظرا متفاوت میشه اینقد. ...

نمی‌دونم هر دکتری یه نظری داره ولی کلا انگار جذب پروژسترون از طریق واژن بیشتره و بهتر روی رحم اثر میگذاره، آره اگر خیلی شدید نیست طبیعیه بهر حال یه حجم زیادی هورمون به بدنمون وارد میشه همین که دووم میاریم خودش خیلیه بخدا 😁😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من خیلی دل درد و کمر درد دارم. امروزم ترشح نمیدونم قهوه ای بود خاکستری بود. نمیدونم. ترشح غیر ...

عزیز دلم استرس نداشته باش اگر بازم لک دیدی حتما برو دکتر ولی ممکنه بخاطر سونوی دیروز یکم واژنت تحریک شده باشه چون الان نسبت به حالت عادی تحریک پذیرتر و ملتهبه، ان شاالله که چیزی نیست نگران نباش گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اگهحوصله داری میشه یکم از خودت برام بگی چه طوری بودی چرا لوله را برداشتن بعد چکار کردی که باردار شدی

عزیزم من باردار نیستم تیکر رو برای بارداری خواهرم گداشتم من الان یه پسر دو ماه و ۱۱ روز دارم وقتی ۴۲ روزش بود به فرزندخوندگی گرفتم

من بار اول تهران پیش طرازی پانکچر شدم ۶ جنین ۳ تا انتقال و منفی بار دوم رفتم تهران شریعتی ۳ تا جنین همه رو انتقال که خارج رحم شدم من بیمارستان دولتی بستری شدم امپول میزدن که جنین دفع شه سه بار باید میزدن نصف شب همون صبح که قرار بود سومی رو بزنن درد وحشتاکی گرفتم دیگه سریع بردنم اتاق عمل گفتن لوله رو نمیشد حفظ کرد و برداشتن بعد این اتفاقا رفتم بهزیستی ثبت نام کردم بار سومم اون ۳ تا جنینمو از ابان اوردم شریعتی که منفی شد

عزیز دلم استرس نداشته باش اگر بازم لک دیدی حتما برو دکتر ولی ممکنه بخاطر سونوی دیروز یکم واژنت تحریک ...

ممنونم عزیزم. خیییلی نگران شدم. مثلا اومده بودیم بعد مدتها سینما. انقد دل درد و کمردرد دارم نفهمیدم چی دیدم.

دعا کن تو رو خدا . 

اگه بازم بود فردا میرم ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیز دلم درخواست دوستیمو قبول میکنی

قبول کردم قربونت برم. ببخشید دیر دیدم

آره بخدا… اشکال نداره ویار فقط بیاد… ویار داشتن خیلی بهتر از گریه شب تا صبح از غصه نداشتن بچه هست&n ...

واقعا 😔😔ان شاالله همه ما منتظرها بزودی دلمون شاد بشه ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم منم نبودم این مدت. ممنونم از دعات الهی آمین. خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه. الان خوبم شک ...

سلام سارا جون .خوش برگشتین 😍😍خدا رو شکر که حالتون بهتر هستش .بهترینها براتون رقم بخوره توی این سال جدید😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشالله که مشکل کروموزومی بوده به حق این شبای عزیز.  آره خدا رو شکر دارم ولی دیگه جنینای آخرمه ...

انشالله، به امیدخدا

دکتر زرنانی بنظر میاد دقیق باشه ولی مثل یکسری از دکترها آزمایشهای خودش رو قبول داره و میفرسته آزمایشگاه کاج. مثلا من براش آزمایشهای آزمایشگاه ونک رو بردم نگاه نکرد. در مورد من به شخصه سخت گیری خاصی نکرد و گفت مشکل خاصی نداری‌. ولی مثلا دکتر عارفی وقتی آزمایشهامو دید فول دارو تجویز کرد. البته که تخصصشون فرق می کنه باهم و به هرحال تجربیات متفا تی دارن...

من خودم موافق پی جی اس بودم اما تحقیق کردم یکسری مشکلات کروموزومی مثل مشکلی که باعث سقط میشه لزوما تو پی جی اس مشخص نیست.  در واقع جنین خیلی اتفاقی و برحسب شانس به درستی تقسیم کروموزومی نمی کنه و این باعث توقف رشد میشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه نه ایشالا که میاد حتما هم میاد اما نگو با ویار 🥺🥺منو ببینید درس بگیرید😰😂😂😂😍

آخی عزیزم آره شما که خیلی اذیت شدین .ان شاالله 😍

عزیزم من باردار نیستم تیکر رو برای بارداری خواهرم گداشتم من الان یه پسر دو ماه و ۱۱ روز دارم وقتی ۴۲ ...

سلام سهاجان

مبارکه به سلامتی، خوشحالم که پسرت رو تحویل گرفتی.

من یه راهنمایی ازت می خواستم درباره فرزندخواندگی که مدتیه ثبت نام هم کردم، ممنون میشم، اگر ممکنه درخواست دوستی می دم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
❤. به نظرم زرنانی تشخیص بهتره تا رزاقی البته من هنوز پیش هیچ کدوم نرفتم ولی نسبت به تحقیقام میگم. کا ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ بهتر شدی الحمدالله؟

کی بسلامتی میری برا انتقال؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من خیلی دل درد و کمر درد دارم. امروزم ترشح نمیدونم قهوه ای بود خاکستری بود. نمیدونم. ترشح غیر ...

ان شاالله که چیز خاصی نیست نگران نباشید🙏🏻