2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان حال خوبی ندارم امیدوارم همگی خوب باشین دیروز جواب ان تی بردم پیش دکترم با اینکه آزمای ...

عزیزم

نگران نباش

سلفری ازمایش خونه.اکو قلب هم لازمه.منم اکو میخام برم.اکو قلب فک کنم از هفته ۱۸ به بعده.

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون شکلت برم من آره از روزای اول خیلی خیلی بهتر شده اما رعایت شرایط رفلاکسش واقعا بیچارم کرده بعد ...

انشالله زودتر ریفلاکسش بهتر بشه.چی باعث میشه نوزاد ریفلاکسی بشه؟

😉

قربون شکلت برم من آره از روزای اول خیلی خیلی بهتر شده اما رعایت شرایط رفلاکسش واقعا بیچارم کرده بعد ...

آخ قربون اون هیکل کوچولوش برم من

بذار مامان جونش زودی بزرگ میشه دلت تنگ میشه ها

هر وقت تو طول روز خوابید سعی کن یه چرتی بزنی

فدات بشم عزیز دلم نیلداجونم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی مهربونم خدا از دهنت بشنوه از ذیشب اینقدر گریه کردم که نگو🙏😔😔

عزیزدلم این استرس وناراحتی ای که داری بیشتر برا نی نیت ضرر داره این شگردِ آزمایشگاه هاس که جوابو یه جوری میزنن که مجبوری بری سلفری مطمئن باش جوابش خوبه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شالله اینبار نتیجه صبرت رو میگیری. ان شالله همه چیزی خیلی خوب برات با موفقیت پیش بره

فدات بشم 

خیلی برام دعا شوره جوووونم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم با استفاده از پروژسترون همین دردا رو داشتم ولی در خصوص استفاده از مقعدی بجای واژن حتما با دکترت ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی. اره پرسیدم اونجا گف هیچ فرقی نداره . نمیدونم چرا نظرا متفاوت میشه اینقد.

پس طبیعیه دردا؟ ممنونم گلم خدا خیرت بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم.نی نی منم خوبه خداروشکر.الان 32 هفته هستم.هفته پیش هم رفتم دکتر سونو کرد برا وزن بچه و ا ...

خدارو هزار مرتبه شکر که خوبید عزیزم وزن نی نیت چند بود؟

اتفاقا دکتر منم یه سونو نوشت ولی هنوز نرفتم 

منم خودم سزارینو انتخاب کردم با اینکه دکترم رو طبیعی نظرش بود گفتم من میترسم فقط سزارین میکنم برا زایمان تاریخ بهت داده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من خودم خونه با دستگاه میگیرم آزمایشگاه نرفتم ولی نمیدونستم که ساعت ناشتایی رو باید رعایت کنم اینجور ...

یبار ناشتایی رعایت کن ببین چنده اگه حتی ۹۵ بود شروع کن یوقت بالاتر نره. من دیگه قطع نکردم همچنان روزی دو تا دارم میخورم . با اینحال قندم لب مرزه 

خدایا شکرت
دلدرد و دلپیچه میتونه بخاطر مقعدی استفاده کردنش باشه کلا که عوارض جانبی این داروهای هورمونی زیاده ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم.

دفعه پیش واژینال استفاده می کردم ولی دیگه هفته دوم واقعا خییلی اذیت بودم ی جوری انگار تو متورم میشد دیگه زیاد نمیتونستم شیاف رو داخل ببرم. نمیدونم چرا اینجوری میشد. فک کن طوری بود ک وقتی منفی شدم از ی لحاظم خوشحال بودم ک از دست شیاف راحت شدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱