2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام خوبید عزیزم من هم زایمان کردم امروز  به علت مسمومیت بارداری قسمت همه منتظرا

وای عزیزم مبارکت باشه الهی زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و خوش قدم باشه براتون

نی نی خوبه؟

وزنش چقد بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خیلی راجع به این قضیه پرسیدم اخرش این شد که هرجور راحتی بخواب چون خواب راحت مادر باعث رشد جنین می ...

منم فقط سمت راست راحت میخوابم اما تا دراز میکشم پا دردم شروع میشه تا صبح نمیزاره عمیق بخوابم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سارادلارام     سلام عزیز دلم مبارک باشه قدم نو رسیده. انشالله بهار خاله سلامت باشه انشا ...

سلام عزیزدلم قربونت برم سر زایمان خیلی دعات کردم ان شاالله تا سال دیگه نی نی بغلت باشه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای عزیزم مبارکت باشه الهی زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و خوش قدم باشه براتون نی نی خوبه؟ وزنش چقد ...

مرسی عزیزم سلامت باشید مال شما هم همینطور

خوبیم شکرخدا نی نی وزنش۳۲۰۰بود

سلام خوبید عزیزم من هم زایمان کردم امروز  به علت مسمومیت بارداری قسمت همه منتظرا

ای جااااانمممم عزیزمممم، مبارکه به سلامتی، نامدار باشه الهی، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید در کنار هم عزیز دلممممم، التماس دعا فرشته ی زمینی 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم منم نبودم این مدت. ممنونم از دعات الهی آمین. خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه. الان خوبم شک ...

سلام سارا جون خوبی؟

متاسفم عزیزم بابت از دست رفتن جنینت، خیلی سخته...منم سقط کردم شوربختانه...امیدوارم اینبار بارداری موفقی داشته باشی عزیزم

سارا جون شما بعدش دکتر رفتی؟ نگفتن آزمایشی مجدد بدی یا کار خاصی کنی برای بررسی علت سقط؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام نیلو جون خوبی چخبر سر زایمانم همش تو یادم بودی الهی زودتر بیای خبر بارداریتو بدی

سلام‌‌‌سارای‌عزیز

قدم‌بهارجون‌مبارک‌باشه..

انشالله‌عروسش‌کنی‌عزیزم.

خداروشکربه‌سلامت‌این‌دوران‌سپری‌کردی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم سلامت باشید مال شما هم همینطور خوبیم شکرخدا نی نی وزنش۳۲۰۰بود

خداروشکر خدا حفظش کنه برات

سلام‌‌‌سارای‌عزیز قدم‌بهارجون‌مبارک‌باشه.. انشالله‌عروسش‌کنی‌عزیزم. خداروشکربه‌سلامت‌این‌دوران‌سپ ...

سلام عزیزدلم قربونت برم 

الهی تا سال دیگه این موقع خدا ی نی نی خوشگل بهت بده 

سلام عزیزم حالت خوبه؟ شوره من چندروزه صبحا ناشتا قندمو میگیرم روز اول ۱۰۱ بود روز دوم ۱۰۸ روز سوم ۹ ...

ببین به غذای شب قبل و ساعت ناشتایی هم خیلی بستگی داره. ساعتش رعایت شده قندیجات قبلش خورده بودی. رنج آزمایشگاه ها تا ۱۱۰ یا ۱۱۵ هست معمولا.  این قندها رو مرزه باید رژیم رعایت کنی کربوهیدرات کم کن پروتئین  بیشتر مصرف کن جو دوسر تو رژیم غذایت بزار سیب زمینی رو قطع کن. بعد چک کن ببین قند چقدر شده

خدایا شکرت
سلام دوستان ممنونم از دعاهاتون. ضخامتم بالاخره بالای ۶ رفت این دفعه. دکتر گف چون فولیکولام ازاد شدن ...

ان شالله همچی به خوبی برات پیش میره و با خبر بارداری میای. زیر دلت هم برای همین تیر می کشید فولیکل ها ازاد شده بودن

خدایا شکرت
کسی جواب منو نداد چرا؟ از هفته چند بارداری استرادیولو حذف کردین و اینکه کم کم حذف کردین یا یهویی

کم کم قطع شد هفته ۱۰ قطع کامل یهو قطع نکن هر هفته یدونه کم کن

خدایا شکرت