2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلامت باشی عزيزم انشاالله که به سلامتی، امیدوارم شما هم این سری به نتیجه مطلوب برسی و خدا یه دوتا نی ...

بله امپول دارم پس انتقالمون احتمالا با همه عزیزم ال دی کیستو برطرف میکنه نگران نباش

معمولا سیکل لانگ میزارن مگه تو شرایط خاص سن مادر بالا باشه. چندبار لانگ انجام دادی اینبار با سیکل کو ...

شوره جان دکتر امروز سونو کرد گفت تو خم آن چپ کیست مشاهده میشه بعد براش جالب بود چون تا الان چنین چیزی نبود، چیکار کنم که از بین بره خیلی ذهنمو درگیر کرده البته گفت چیز مهمی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوره جان دکتر امروز سونو کرد گفت تو خم آن چپ کیست مشاهده میشه بعد براش جالب بود چون تا الان چنین چیز ...

نسرین جان توی روش شانگهای توی هر دو مرحله هم آمپول داشتی و اینکه توی هر دو‌مرحله همون آمپولا بودن یا باهم فرق میکردن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله امپول دارم پس انتقالمون احتمالا با همه عزیزم ال دی کیستو برطرف میکنه نگران نباش

انشاالله، تا الان چنین چیزی وجود نداشت امیدوارم برطرف بشه توکل به خدا، امیدوارم هر دوی ما مامان بشیم🤲🤲🤲

نسرین جان توی روش شانگهای توی هر دو مرحله هم آمپول داشتی و اینکه توی هر دو‌مرحله همون آمپولا بودن یا ...

مرحله اول قرص داشتم 

مرحله دوم آمپول داشتم و البته با ذخیره هفت دهم تخمک 11 جنین شش تا، که این از نظر من فوق العاده بود شانگهای واقعا با رای من خوب بود، گرید جنین هام ماشاالله A, AB   هستن و پنج روزه انتقال میدم 

اولین باره شوره جان که سیکل لانگ انجام میدم تا الان تمام انتقالات فرش بوده تو رویان این دومین انتقال ...

من ۳ بار تو سیکل لانگ بودم یبار سیکل طبیعی بدن خودم که دو هفته ایی بود هبچ وبت سیکل کوتاه نداشتم. ان شالله بسلامتی تو این انتقال دست پر میای. منم کیست داشتم با پریودی رفع شد کیست فولیکاره احتمال زیاد

خدایا شکرت
شوره جان دکتر امروز سونو کرد گفت تو خم آن چپ کیست مشاهده میشه بعد براش جالب بود چون تا الان چنین چیز ...

منم تو سیکل دو بار داشتم کیست فولیکار هستن با پریودی  رفع میشه نگران نباش یبار داپلر هم دادم گفتن همه چی اوکیه. سونو هیسترو هم درخواست دادم بازم همچی خوب بود

خدایا شکرت
مرحله اول قرص داشتم  مرحله دوم آمپول داشتم و البته با ذخیره هفت دهم تخمک 11 جنین شش تا، که این ...

ذخیره منم هفت دهم‌ هست 

آره واقعا ماشالله خوبه ،انشالله که اینبار حتما باردار بشی عزیزم

این روش رو‌همه دکترا یا مراکز میتونن انجام بدن ؟

ذخیره منم هفت دهم‌ هست  آره واقعا ماشالله خوبه ،انشالله که اینبار حتما باردار بشی عزیزم این ر ...

اطلاعی ندارم من رویان با دکتر مصطفایی انجام دادم، دکترم رو هم دوست دارم هم بهش ایمان دارم با اینکه بار اول منفی شدم باهاش ولی برای بار دوم بهترین راهکارها رو بهم پیشنهاد داد و انجام داد 

مرحله اول قرص داشتم  مرحله دوم آمپول داشتم و البته با ذخیره هفت دهم تخمک 11 جنین شش تا، که این ...

اگه یادته میشه اسم قرصها و آمپولارو بگی ؟

منم تو سیکل دو بار داشتم کیست فولیکار هستن با پریودی  رفع میشه نگران نباش یبار داپلر هم دادم گف ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟

شوره من چندروزه صبحا ناشتا قندمو میگیرم روز اول ۱۰۱ بود روز دوم ۱۰۸ روز سوم ۹۶ روز چهارمم ۹۶ بود بنظرت بالاس قندم؟ دیابت بارداری دارم یعنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍