2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046163 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با انصاریپوریباز

پروانه جان اگه دکترت ایمنی و انعقادی قبول نداشته باشه فایده نداره آزمایش بدی،تا جایی که من میدونم تهران دکتر رزاقی،عارفی،فروتن به ایمنی و انعقادی مسلط هستن

من خودم دکتر رزاقی واسم نوشت،دی ماه آزمایشگاه ونک آزمایش دادم ۲ هفته ای جوابش اومد،چهارو نیم شد هزینه آزمایش‌ها با بیمه تامین اجتماعی،شرایط خاصی هم نداره فقط اگه سقط داشتی ۲ ماه از سقطت گذشته باشه

سلام خوبی  پروانه جان شما آزمایش هم ندی یا دیر بیاد جوابش مشکلی نیست. نهایتا می خوان بهت آنوکس ...

مرسی فدات شم پس سیکلمو عقب نمیندازم سری پیش به م پرندزولون با انوکسام داد فقط میمونه سرم 

سلام دوستان یه سوال کسایی که انتقال شون منفی شد وقتی پریود شدید شرمنده حالت تکه گوشت ازتون خارج نم ...

وقتی منفی شدم بله داشتم اونا دیواره ی رحمته کلفت شده بعد از قطع داروها ریزش میکنه 

میشه بهم خبرشو بدی لیستشو یا نسخشو نداری لطف کنی برام بفرسته کامله از مایشات ؟

نسخه که بهم نداد عزیزم اینترنتیه میرم آزمایشگاه کد ملیمو میگم فقط

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شرایط خاصی میخواد ببخش سوالم زیاده میخوام انجام بدم خیالم راحت بشه

اگر منظورت آزمایش ایمنی هست که دکترم گفت بعد پاک شدنت برو، از سقط هم باید حداقل ۲ ماه گذشته باشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران نباش عزیزم .ان شاالله توی این سیکلت مشکلی براتون پیش نمیاد .ممکنه از تخمک گذاریتون باشه اینسری ...

ممنونم عزیزم. دعا کنین برام  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

از همه تون ممنونم بابت جواب تون    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی فدات شم پس سیکلمو عقب نمیندازم سری پیش به م پرندزولون با انوکسام داد فقط میمونه سرم  

سلام پروانه جان

دوستمون درست میگه 

نیاز نیست اینهمه هزینه ازمایشات رو بدی 

چون شما داری داروهای این مشکلات رو در سیکل استفاده میکنی 

سرم هم بگیر نگیر داره خیلی تاثیرش اثبات شده نیست

من یبار با سرم مثبت شدم که رشدش ۱۲ هفته متوقف شد

دوبار بعد اون با سرم انتقال دادم که کلا منفی شد.

ان شاء الله این سری جواب میگیری به امید خدا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام پروانه جان دوستمون درست میگه  نیاز نیست اینهمه هزینه ازمایشات رو بدی  چون شما داری ...

ممنون عزیزم واقعا خوشحالم دوستان دلسوزی مثله شماها دارم وبا دلای پاکتون بدونه هیچ چشمداشتی کمک میکنید