2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جون خوبی نی نی ها خوبن ؟  فک کنم اگه اشتباه یادم نباشه شما هم شیر خشک میدی هم شیر خو ...

آنا جون عزیزم بازم تبریک میگم به سلامتی

عزیزم میشه هروقت وقت داشتی از گاندی بگی و هزینش ممنون میشم

عزیزم من تو سیکل بلندم جنینم ۴ روزه بود ۴روز قبل انتقال بهم پروژسترون داد بعد سه روز در میون تو سیکل ...

پروانه جان گرید جنینت عزیزم چی بود؟ماله من b  و  c است امیدی میتونم داشته باشم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سال ۹۸ عمل کرد و ۵ میلیون بیمارستان آتیه .والا تاثیری توی مورفولوژی و تحرکش وقتی توی نتایجی که تو آز ...

برای ما هم عمل جواب نداد حالا قراره بریم یه طب سنتی یه دوره پاک سازی بدن و زالو بندازه همسرم. 

طب سنتی به زالو میگه جراح کوچک. خون بدون اکسیژن را میخوره و دیگه اینکه توی بزاقش مواد ضد انعقاد داره که تزریق میکنه به محل و انسداد باز میشه. 

البته اینا را فعلا تحقیقات بهم یاد داده اینکه عملا چقدر به نتیجه برسیم را نمیدونم امید به خدا داریم. 

إن شااالله شما هم نتیجه بگیری. 

گفتم بگم شاید حرفام به درد کسی خورد. 

عمل واریکوسل ممکنه بعد از چند سال دوباره اثرش از بین بره اینطور میگن

حالا من ترجیحم آمپول هستش به شیاف حساسیت دارم .بهشون بگین شاید اینکار رو کردن 

منم به واژن حساسیت دارم رکتال باید بزارم بعدم میگن واژن با رکتال هیچ فرقی نداره اخه امپول منو یه وضعی میکنه ورم کبودی گوله 

عزیزم من خارج از کشورم هر روز دو تا شیاف میدن و یک آمپول  بعد از مثبت شدن هم پروژسترون رو تو خ ...

اخه من چند تا مقاله خوندم نوشته بود بهترین روش روزی دو تا شیاف و هر سه روز امپول هست گفتم اینجوری باشه خیلی خوبه‌، بعد دکتر عارفی به یکی از دوستامون که تا حالا ۸ تا سقط داشت کلا فقط شیاف داد باردارم شد پسرش به دنیا اومد

الهی آمین با دعای خیر شما عزیزان این پنجمین بار واقعا دیگه جسمی ندارم از مهر تا اسفند سه بار پانکچر ...

الهی ک این انتقال آخری باشه و با همین مامان بشین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای ما هم عمل جواب نداد حالا قراره بریم یه طب سنتی یه دوره پاک سازی بدن و زالو بندازه همسرم.  ...

من همسرم عمل کرد و اصلا خوب نشد طب سنتی رفتیم کلی و چقدر حجامت کرد بازم هیچی به هیچی

بچه ها شما منو به چه اسمی میبینید؟ 

یا زهرا مدد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه دیگه اندازه همونجا پروژسترون میدن، اگر کم باشه بیشترش میکنن ویار و یبوست رو همه دارن… 

عزیزم ببخشید من یه سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین من یادم رفته ،ندیدم یا جواب ندادین

راجب استرومارین بود که گفتین اینجا میدادن بهتون. ضخامتتون خوب بالا میرف باهاش؟