2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتهای من باز شده وزنت چطوره مال من تغییری نکرده

عزیزم منم اشتهام خوب شده

ولی دیگه هیچ علایمی از بارداری ندارم

نگران کننده نیس؟

راستی توی سونوی طول سرویکس به صورت واژینال معلوم میشه که جنین ضربان داره یا نه؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من میخوام بهش بگم ببینم نمیشه فقط شیاف بده بهم یا هر ۳ روز امپول بده مثل خارج از کشور میگن هر روز شی ...

عزیزم من خارج از کشورم هر روز دو تا شیاف میدن و یک آمپول 

بعد از مثبت شدن هم پروژسترون رو تو خون تست میکنن اگر کم باشه دوز آمپول رو زیاد می کنند

فکر کنم به نظر دکتر ربط داره و نیاز بدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم منم اشتهام خوب شده ولی دیگه هیچ علایمی از بارداری ندارم نگران کننده نیس؟ راستی توی سونوی طو ...

طول سروبکس رو شکمی میگیرن اکثرا

نگران نباش

دیگه الانا ویار کم میشه

فک کنم خوراکت خوبه که حالت خوبه

من یکم توی پخت و پز ضعیفم

😉

تبریک میگم عزیزدل قدمش مبارک باشه نینی چقده وزنش؟ منم فشارم رفته بالا دکتر میگه برو بزا من میترسم ...

قربونت برم منم طبق انتقال ۳۶ و ۳ بودم سونو ۳۵ هفته گفت ۲۶۰۰ بدنیا اومد ۳ کیلو بود نگران نباش بعضی وقتا شرایط بیرون از رحم خیلی بهتره فشار بالا خطرناکه واسه نی نی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکه به سلامتی زایمان کردی قدمش مبارک باشه عاقبت بخیر بشه زیر سایه پدر مادرش

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خوبین سال نو همگی مبارک

چخبرا

اونایی که باردار بودن و نی نیاشون بغل گرفتن مبارک باشه اونایی ام که جدید مامان شدن گوارای وجودشون من ۲ماهه نرسیدم بیام اصلا نمیفهمم کی شب شد کی صبح شد خدا قوت به دوقلو دارا😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام عزیزم نه حالم خیلی بده افتضاح درد دارم تاحالا اینجوری درد نداشتم توو عمرم برام خیلی دعا کنین تو ...

سلام خانم

بهتری ان شاالله؟

تشخیص دادن چی بود؟ 

نی نی خوبه؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم من خارج از کشورم هر روز دو تا شیاف میدن و یک آمپول  بعد از مثبت شدن هم پروژسترون رو تو خ ...

اونا کارشون درسته خب.ما همش دوز اضافی پروژسترون رو میگیریم.میزنه یبوست میشیم و ویارامون سخت

😉