2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
عزیزم سارا جان مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم یسلامت زایمان کردی.خداروشکر. مراقب خودت و نی نی باش برا م ...

قربونت عزیزم ان شاالله بسلامتی زایمان کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

مبارک باشه عزیزم ان شالله بسلامتی بیاین خونه قدمش پر خیر و برکت باشه

خدایا شکرت
مبارک باشه عزیزم ان شالله بسلامتی بیاین خونه قدمش پر خیر و برکت باشه

قربونت ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جوون وزن نینی همون بود که توو سونو گفته بودن؟ 

نمی دونم عزیزم هنوز کارتشو ندادن ببینم چند کیلو بود

ولی بغل دستیم بهش گفتن ۱۸۵۰ امروز بدنیا اومد ۱۷۰۰

سلام. بیا از خودت خبر بده. خوبی خانم؟

سلام عزیزم نه حالم خیلی بده افتضاح درد دارم تاحالا اینجوری درد نداشتم توو عمرم برام خیلی دعا کنین توو این شبا 

بیمارستان بستریم آزمایش خونم‌ همش فاکتور عفونت تووش داره میره بالاتر هرچیم سونو میکنن هیچی پیدا نمیکنن هیچ دکتری متوجه نمیشه دردم و عفونت بدنم برا چیه همچنان بیمارستانم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم نه حالم خیلی بده افتضاح درد دارم تاحالا اینجوری درد نداشتم توو عمرم برام خیلی دعا کنین تو ...

برات ایه الکرسی می خونم بحق این ماه قشنگ زود خوب بشی و مشکلی پیش نیاد 

نمی دونم عزیزم هنوز کارتشو ندادن ببینم چند کیلو بود ولی بغل دستیم بهش گفتن ۱۸۵۰ امروز بدنیا اومد ۱۷ ...

خدا حفظش کنه براتون سزارین شدین درسته ؟بی هوشی یا بی حسی ؟کلا چطوری بود وضعت بعد عمل سخته یا اسون ؟

عزیزم منم از مایش  تیرویید دادم دودورس میزون نمیشه دکترمم گفته تا درست نشه وارد سیکلت نمیکنیم ا ...

شما پیش کدوم دکتر میری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ببخشید بیداری میگم قرص چه قدر بدم تو واژنم تا ته بزارم چه جور بزارم؟؟؟؟

نمی دونم‌چه قرصی میگید اما من شیاف وازینال تا جایی که انگشتم  می رفت  هل میدادم تو ...از کل دیواره واژن جذب یکسانه فقط ته باشه زود بیرون نمیاد