2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
چطوری میشه متوجه شد  اینشکلی که همش باید ازمایشگاه باشیم

من خیلی گرسنگی کشیدم

نهارم ۴ ظهر اماده شد

بعدش اسهال و دلپیچه اجازه خوردن نداد

بعد دیدم دستام یخ زده و دارم میلرزم

توی اورژانس بهم گفتن دمات ۳۵ شده

نفسم بالا نمی اومد

یجورایی علایم حیاتی رو داشتم از دست میدادم

حالم جوری بد بود نمیتونستم منتظر باشم شوهرم بیاد

خواهرم پیشم بود سریع با آژانس رفتیم.

آدم حالش خراب بشه خودش متوجه میشه که خیلی داغونه

😉

[QUOTE=232625321]ممنون آخه معده من مگه مشگل داشت؟ باز عفونت بگی 

حتما احتمال داده دچار عفونت معده و روده شدین .ان شاالله زود خوب بشین و زود مرخص بشین منم چند سال پیش سرفه مزمن داشتم دکتر در کنار داروهای دیگه داروی معده هم داد گفت شاید از رفلاکس معده باشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی گرسنگی کشیدم نهارم ۴ ظهر اماده شد بعدش اسهال و دلپیچه اجازه خوردن نداد بعد دیدم دستام یخ ...

آخی عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خوبه به یاد همتون بودم ان شاالله همه منتظرا بزودی باردار شن و همه باردارا بسلامتی زایمان کنن خیلی التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

وایی عزیزم به سلامتی خیلی خوشحال شدم به حق ۵ تن بچه ی سالم و صلاحی باشه براتون و زندگیتونو مثله عسل شیرین کنه 

من خیلی گرسنگی کشیدم نهارم ۴ ظهر اماده شد بعدش اسهال و دلپیچه اجازه خوردن نداد بعد دیدم دستام یخ ...

الهییییی. ان شاالله همیشه سالم و سرحال باشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

اااای جاااانم. قدمش پر خیر و برکت ان شاالله😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱