2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ممنونم گلم ک جواب دادی. اره عزیزم منم همین تصور رو داشتم برا همین سیکلم و داروهامو  شروع کردم. ...

سلام عزیزم .کسایی که استرادیول یا ال دی یا قرصهای هورمونی مصرف میکنن اصلا نباید روزه بگیرن چون باعث لخته شدن خون درپا میشه و باید تخرک کافی داشته باشن و اب زیادی مصرف شه حدودا ۱۰ الی ۱۲ لیوان .حالا داروها رو شروع کردین به خودتون استرس ندین به خاطر نگرفتن روزه .ان شاالله که این سیکلتون به خوبی پیش میره و مشکلی پیش نمیاد و انتقال جنینتون انجام‌میشه و مثبت میشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتون ۳ پلاس دفع میکردم. میگن دفع کتون برای سلامتی جنین خطرناکه

عزیزم ان شاالله هیچ اتفاقی برای جنین نمیافته نگران نباشیم 😍 زود مشکلتون برطرف میشه و مرخص میشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سفیکسیم۲۰۰ فاموتیدین ۲۰ آزیترومایسن۵۰۰ امپرازول ۲۰ کلومازول ۱٪ اینا داروهای منه کسی میدونه کار ...

داروهای مربوط به معده و آنتی بیوتیک برای عفونت و قارچ  داده 

سلام عزیزم .کسایی که استرادیول یا ال دی یا قرصهای هورمونی مصرف میکنن اصلا نباید روزه بگیرن چون باعث ...

ان شاالله عزیزم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من خارج رحمی شدم اخرین آزمایش بتام ۵۰ بود دیگه نرفتم بتا بدم بعد از اون پانکچر هم شدم یعنی ضرو ...

عکس رنگی از این جهت میگم ک خارج رحمی  باغث انسداد لوله نشده باشه یا گرفتگی گم باشه با عکس رنگی باز میشه  مثل من پشت گوش نندازین منم بتام ۲ شد وخون ریزی هم داشتم اما بعد دوسال عکس رنگی دادم ک معلوم شد انسداد پیدا کردم

سلام فهیمه جان  چی شده پیامتو پیدا نمی کنم نگران شدم

سلام مامانی تو خوبی 

والا رفتم سونو دخترم وضعیتش iugr شده 

حالا باید دوباره برم سونو رشد و داپلر ببینن روند رشدش چه جوریاس 

البته وزنش خوب بود و دکترمم اصلا نگران نبود 

نمیدونم نگران باشم یا نه 😕

عکس رنگی که خیلی درد داره  چطور دوست داری

منظورم برعکس بود گلم ،البته من عکس رنگی دادم با اینکه انسداد داشتم دردی نداشتم فقط یذره گرفتگی کوچلو ، راه حلشم استفاده از شیاف حدودا چهل دقیقه قبل رفتن تو اتاقه، نترسین قبل من خانوماجیغ هم میزدن ولی برا من اوکی بودش

سفیکسیم۲۰۰ فاموتیدین ۲۰ آزیترومایسن۵۰۰ امپرازول ۲۰ کلومازول ۱٪ اینا داروهای منه کسی میدونه کار ...

امپرازول و فاموتیدین برای معده بقیه آنتی بیوتیک هستن 

خدایا شکرت