2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
منم مشکلم همین بود ولی تشخیص ایمنی ندادن و فقط دو تا سروم ای وی دادن در صورتی که باید ۳ تا میدادن چو ...

پرد رو باید حداقل دوماه قبل انتقال شروع کنی که متاسفانه جای که من میرم سردر نمیارن از ایمنی منم مشکل انعقادی هم دارم آسپرینم همینطور باید زود شروع بشه.انشاءالله که شما انتقالتون مثبت بشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من فشارم میره بالا دفع پروتئینم زیاد شده چهارشنبه اگه خدا بخواد میبرنم برای زایمان لطفا برام ...

به سلامتی سارا جون😍😍

نگران نباش بچه شما دیگه کاملا رسیده، هفته ات بالاس خداروشکر زیر ۳۶ و ۳۷ نارس حساب میشه، تازه آمپول ریه هم که زدی، اون از همه چی مهمتره

ایشالا فردا روی ماهشو که دیدی همه نگرانی هات هم میره

سارا جون میشه بگی دکترت تو بیمارستان کی هست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنی منم پولیپ دارم و دکتر گفته باید هیسترو کنم میشه بگین بعد از هیست ...

سلام عزیزم اصلااااااا نگران نباش. خیییلی عمل راحتیه. نه من دو بار هیسترو کردم هیچ کدوم سوند وصل نکردن. شما هیچی از عمل متوجه نمیشی بیهوش می کنن و تقریبا بیست دقیقه نیم ساعت بعد به هوش میای.یکی دو ساعتی بعد بهوش اومدن اونجا بودم بعد ترخیص شدم رفتم خونه. فقط کار سنگین نباید بکنی وگرنه هیچ مشکل دیگه ای نداره و با پای خودت پا میشی میری لباساتو میپوشی و میری خونه ب سلامتی  

فقط ی مقدار درد داره که برا اونم همون جا بعد عمل خودشون شیاف گذاشتن. اگه درد زیاد باشههم باز ی مسکن میزنن. ولی زود حالت میاد سرجاش. و تا چند روزم خونریزی وو لک بینی معمولا هس که برا هرکی فرق میکنه دیگه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم از پاسخگوییت اخه یکی از دوستان گفت تا یک هفته باید سوند رحمی بهت وصل باشه ترسیدم😔

نه عزیزم. من دو بار هیسترو کردم اصلا سوند اینا نداشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنی منم پولیپ دارم و دکتر گفته باید هیسترو کنم میشه بگین بعد از هیست ...

نه عزیزم وصل نمیکنن خیلی راحته تا ظهر مرخص میشی فقط پد داشته باش همراهت چون کمی خونریزی داری

دوستان یه راهنمایی میخواستم بگیرم ازتون.

کسی بوده ماه رمضان انتقال داشته باشه و روزه هم گرفته باشه و مشکلی پیش نیاد؟

من الان با دکترم حرف زدم گف اگه میخوای روزه بگیری بهتره ماه بعد بیای.

منم الان 3  روزه داروهارو شروع کردم. خیلی دو دلم. دلم میخواد همین ماه انتقال بدم و عقب نندازم باز. 

بنظرتون ادامه بدم تا یکشنبه ک وقت سونو دارم تا ببینم ضخامت بالا میره یا نه . یا کلا قطع کنم داروهامو؟ 

الن قطع کنم پریودی رو مختل نمی کنه اینجوری؟

سلام خوبین نی نی خوبه انشاالله در مورد سزارین دکتر موسی پور گفت دیگه مجوز نمیدن؟ آخه دو ماه پیش من ...

چرا به من گفت مشکلی نباشه طبیعی زایمان کن منم ادامه ندادم  این بار برم ببینم چی میگه

دوستان یه راهنمایی میخواستم بگیرم ازتون. کسی بوده ماه رمضان انتقال داشته باشه و روزه هم گرفته باشه ...

آلا جان منم پارسال انتقال اولم افتاد تو ماه رمضون به ماما گفتم برا روزه گفت نه چون داروها باعث غلظت خون میشه ومام باید آب زیاد بخوریم گفت نگیر منم نگرفتم رفتم برا انتقال ولی شما ببین دلت چی میگه باز و باتوجه به دوبارِ قبلی که انتقالتم کنسل شده میخای ادامه بده تا ببین خدا چی میخواد یکشنبه هم میری دکتر انشاءالله همه چی خوبه وبه حق این ماه عزیز انتقالت مثبت میشه هیسترو هم کردی شاید عقب بیفته دوباره یه مشکل دیگه به وجود بیاد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خوبین نی نی خوبه انشاالله در مورد سزارین دکتر موسی پور گفت دیگه مجوز نمیدن؟ آخه دو ماه پیش من ...

منم میوم دادم اصلا حرفی نزد  به نظرت میشه بردارن میوم رو ؟مال من ساب سروزال هستش ....می دونی حس کردم دکتر دوس داره اول بگه طبیعی  که برا خودشم مشکل پیش نیاد منم نگفتم بیام ولیعصر چطور میشه و ...چون جفتم سر راهیه می خوام اگه جفتم بالا نرفت شهر خودم سز کنم اگه نشد برم پیش موسی پور چون تبریز برا من دوره 

آلا جان منم پارسال انتقال اولم افتاد تو ماه رمضون به ماما گفتم برا روزه گفت نه چون داروها باعث غلظت ...

قربووونت برم ممنونم که جواب دادی. اره یکم تو نت هم گشتم بعضی دکترا گفتن مشکلی نداره روزه گرفتن. میخوام تا یکشنبه ادامه بدم . اگه مشکلی نبود که شکر خدا انتقال میدم اگه نه ضخامت باز بالا نرفته بود که قطع می کنم تا بمونه برا بعد ماه مبارک.

قربووونت برم ممنونم که جواب دادی. اره یکم تو نت هم گشتم بعضی دکترا گفتن مشکلی نداره روزه گرفتن. میخو ...

به نظر منم این فکر بهترین کاره چون هیسترو هم شدی ایشالا همین ماه مثبت میشی عزیزم 😘