2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

بچه ها من برا سومین بار به امید خدا میخوام برم تو سیکل انتقال با دکتر عارفی از یک فروردین بهم پرندیزولون داد با اسپیرین و قرص ال دی ۱۷ هم پیششون وقت دارم کسی بوده انتقال با قرص ال دی داده باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما که بارداری میشه بگی اولین سونو که رفتی که ببینی ساک تشکیل شده ضخامت رحم چند بود؟

عزیزم والا از ضخامت حرفی نزد دکترم فقط گفت یه ساک بارداری هستش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم همسر منم مورفولوژی ش یک هست یک بار منفی شده  یک بار سقط یعنی برای مورفولوژی ش هست؟ ...

والا این مرکزی که بودم اصلا گرید نمیزد نمیزد تو شناسنامه جنین فقط میگفت خوبن 😅

ممکنه خود جنین مشکل دار بوده باشه با مورفو صفر هم همینجا بوده طبیعی باردار شدن 

برا میکرو همون ۱ درصد اسپرمایی که مورفوشون نرماله رو تزریق میکنن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان کسی اینجا هست راهنماییم کنه

من ۱۱هفتمه دیروز بدون هیچ دلیلی افتادم به خونریزی (رابطه جنسی یا کار سنگین نکردم ) رفتم سونوگرافی خداروشکر گفت بچه سالم و هیچ مشکلی نیس . بهم شیاف دادن ولی همچنان من خونریزی دارم .ممکن بچه رو از دست بدم ؟؟فردا دوباره برم سونو ؟؟۲۵وقت غربالگری دارم 

سلام دوستان کسی اینجا هست راهنماییم کنه من ۱۱هفتمه دیروز بدون هیچ دلیلی افتادم به خونریزی (رابطه جن ...

عزیزم نگفت از چیه خونریزیت؟ 

اگه هماتوم باشه باید استراحت مطلق باشی وشیافتو سرساعت استفاده کنی چندتا شیاف بهت داد؟ 

نگران نباش خونریزی ولکه بینی خیلی شایعه تو بارداری انشاءالله که نی نیتو سالم بغلت میگیری 

طبیعی باردار شدی یا میکرو کردی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگفت از چیه خونریزیت؟  اگه هماتوم باشه باید استراحت مطلق باشی وشیافتو سرساعت استفاده کنی ...

مرسی عزیزم همچنین شما انشالله نی نیتون سالم بغل بگیرین .نه هیچ دلیلی نگفت گفتش کاملا خوبه.

حتی گفت هماتوم هم نیست

میکرو کردم 

بنظرتون فردا دوباره سونو بشم یا استراحت کنم تا وقت غربالگریم ؟؟اگه مشکلی بود دیروز بهم میگفتن ؟؟؟

عدد بتا کی صفر شد؟

۵ دفعه بتا دادم از ۷۰۰ اومد ۵۰ دیگه میخواستم بتا بدم شوهرم نمیزاشت میگفت پول ندارم دیگه بی بی چک میگرفتم می دیدم خط نمیندازه 

اینو بگم که وقتی بتام۵۰ بود با بی بی چک خط مینداخت ولی بعدها بی بی چک امتحان میکردم خط نمینداخت دیگه که پریود شدم رفتم توی سیکل پانکچر 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم من یه جنین ۳روزه بود ۸سلولی بسپار به خدا خوبه چرا خوب نباشه ان شاالله  میگیره برات

عزیزم گرید جنینت چی بود؟

جنین های من گرید b و c است موقعی که کارت جنین گرفتم گفت جنین هات ضعیفه احتمال داره موقع انتقال از بین بره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم گرید جنینت چی بود؟ جنین های من گرید b و c است موقعی که کارت جنین گرفتم گفت جنین هات ضعیفه احت ...

گرید a بود خدا بحق این ماه قشنگ همه منتطرارو شاد کنه براتون دعا می کنم همیشه 

من امروز جواب پاتولوژی خارج رحمیم ک باعث شد لوله سمت چپم  رو بردارن ک همون ماه باعکس رنگی فهمید ...

من عکس رنگی دادم با سونو  خاصی هم میشه ولی میگن عکس رنگی بهتره چون اگر گرفتگی هم باشه باز میکنه 

سلام عزیزم شما چیشد سروم ivig زدی؟انتقال دادی؟ من از یک فروردین پرندیزولون شروع کردم و قرص ال دی و ...

بله عزیزم زدم ولی انتقالم منفی شد متاسفانه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦