2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
عزیزم انشالله به سلامتی زایمان میکنی. 

ممنونم عزیزم ان شاالله🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجونم من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم جوجه هام دستگاه نرفتن نگران نباش دکترم میگفت ۳۵ رد کنی دیگه ...

مرسی چیکا جونم😘😘😘ان شاالله 

دعا کن برام آب دورش شده ۵ هر چی اب میخورم هیچ فایده نداره از امروز قراره روزی ۲ تا سرم بزنن بهم ولی دکتر میگه میزنیم ولی سرم اب دور بچه رو زیاد نمیکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکی شون مشکل داره و هتروزیگوت هستم تو نت هم خوندم ۵ نوشته بود. ولی چند بار تو مرکز  هم از د ...

من دو تا انتقال اولم یک خوردم سومی رو ۵ خوردم

چی بگم والا می خوای با دکتر هماتولوژی مشورت کن چون اون برام نوشت که ۵ بخورم

قربونت اره عزیزم ممکنه بخاطر اون باشه ولی حواست خیلی به فشارت باشه واسه من نیم ساعته رفت بالا خب خد ...

فدات بشم انشاءالله گل دخترت صحیح وسلامت بیاد بغلت خیالت راحت شه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم یکی شون مشکل داره و هتروزیگوت هستم تو نت هم خوندم ۵ نوشته بود. ولی چند بار تو مرکز  هم از د ...

اگه ژن هتروزیگوت هست ۵ بخور من پیش فوق تخصص خون ویزیت شدم برام نوشت. ان شالله امسال با خبر بارداری بیای 😍

خدایا شکرت
وزنش خوبه نی نی تپلیه ان شاالله من ۲۰ ام احتمال ۹۰ درصد زایمانمه

انشالله به خیر و سلامتی زایمان کنی برای من رو‌دکتر قبل عید گفت ۲۹اینا حالا ۱۴ام باید برم دوباره دکتر

ربطی به سرپا نداره منم تازگی صب که از خواب بیدار میشم انگشتم اندکی باد کرده و انگشتر سخت میپوشم. ی ...

انشاءالله خیره عزیزدلم به خاطره تلخ گذشته فکر نکن انشاءالله با حق باب الحوائج نی نیت صحیح وسلامت میاد تو بغلت منم حتما پیگیریمو میکنم اینجوری اصلا خیالم راحت نیست 

بنظرت پس براچی ورمش خوابید ودردشم افتاد؟

راستی فشارمم مدام میگیرم اوکیه سردرد سرگیجه تاری دید حالت تهوع هیچ کدومو ندارم 

دیروز ان اس تی انجام دادم با سونو بیوفیزیکال جفتشم خوب بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم انشاءالله گل دخترت صحیح وسلامت بیاد بغلت خیالت راحت شه 

ماشالله جون ورم بخاطر سرپا بودن هم پیش میاد ولی بیخیال نباش آزمایش ها رو حتما انجام بده. من خودم تو مسافرت های راه دور پام همیشه ورم میکرد فشارم هم همیشه پایین بود 

خدایا شکرت
هفته ها بالاتر بره وقتی زیاد سرپا بمونی یا راه بری این اتفاق میوفته من وقتی زیاد رو‌مبل مینشستم دراز ...

انشاءالله دعا کن برامون دورت بگردم دیگه کم مونده این روزام به خیر وخوشی بگذره وبیان تو بغلمون 

آزمایش ۲۴ ساعته رو که تو همین یکی دوروز میدم دکترم برام سونوی از پا نوشت که یکشنبه برم انشاءالله هرچی پیش بیاد خیر وخوشی باشه 

واقعا؟؟چرا من همش فکر میکنم ۵هفته ام هنوز از ۴هفتگی دکتر نرفتم حای ضربان رو بشنوم اینقدر که ترس و ...

وای منم همینطور

یه بار بعد از مثبت شدن رفتم سونو که ساک بارداری رو خدا رو شکر دید دیگه بعد از اون نرفتم میترسم 😶

ترجیح میدم‌ ندونم چی به چیه 

شما علائم داری؟

من علائمی هم ندارم خیلی نگرانم

ماشالله جون ورم بخاطر سرپا بودن هم پیش میاد ولی بیخیال نباش آزمایش ها رو حتما انجام بده. من خودم تو ...

باشه عزیزم چشم 

من پریروز خیلی سرپا بودم وکار داشتم بعد اون پامو نگاه کردم اینجوری بود تا حالام اینجوری نشده بود بعدم که شب خوابیدم دیروز بیدار شدم هم ورمش خیلی کمترشده بود هم دردش افتاده بود تا الانم همینجوریه 

ولی خب آزمایش وسونو رو حتما میدم فقط این تعطیلات تموم بشه 

وای منم همینطور  یه بار بعد از مثبت شدن رفتم سونو که ساک بارداری رو خدا رو شکر دید دیگه بعد از ...

درد پریودی دارم

واژنم تیر میکشه

اوایل خیلی تهوع داشتم که الان خیلی خیلی کم شده

کمی اشتهام کم شده

صبحانه اصلا میلم نمیکشه

بکه بینی هم دارم

همینا فقط

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..