2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها  بین ۲۲ فروردین تا ۲۶فروردین از دکتر مشایخی رویان نوبت ندارید که بخایید کنسل یا جا ...

فرزی‌جان‌من‌اصلا‌نتونستم‌نوبت‌بگیرم

امروزفرداکردم.یدفعه‌یادم‌افتاد‌فرداعید‌هست‌‌وتعطیل😂

شماچندروزمونده‌به‌عیدنوبت‌گرفتید؟

راستی‌شماایترنتی‌میگیرید‌یازنگ‌میزنید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ای وای… خیلی ناراحت شدم عزیزم بتای اولت چند بود؟ رشدش خوب بود؟ اون اصلا ربطی به پریود نداره، احتما ...

فدات بشم عزیزم الهی به زودی خبر بارداری خودت من از ۱۳تستم مثبت شد ولی روز به روز بجای ایکه بی‌بی پر رنگتر شه کمرنگتر شد

روز ۱۵ دیگه بی‌بی چک بعد از ۲۰دقیقه عاله کمرنگ انداخت که بعداز ظهرش رفتم آزمایش بتا ۱۶بود.۴۸ساعت بعد شد ۱و۸

ایمنی ندارم ولی بازم روزی نصف پرد داشتم انوکسان واسپرین هم داشتم.نمیدونم چه خیری بود

سری قبلم آزمایش مشکوک بود روز ۱۲که من داروعارو قطع کردم

بعدش از یکهفته لکه بینی تبدیل به خونریزی بی‌بی چک زدم و بتام ۱۱۰۰بود که داروها رو شروع کردم ولی دوسه روز بعد سقط شد

قسمت نیست فعلآ 

قربونت برم.

انشاالله باهم

بنظرم برو پیش یه دکتر که متخصص سقط مکرر  تا درمان ت کنه میدونم خیلی سخته منم خودم داغونم  ...

ممنونم عزیزم واقعاً هرچی هم که به روت نیلری بگی قسمت نشده

و راضیم به رضای خدا

بازم دروغ گفتی و داغون میشه ادم

اصفهان نیستم عزیزم.الهی به زودی دفع شه و خودت اماده کنی برای انتقال موفق بعدی انشاالله

سلام دوستان. در جوار حرم مطهر حضرت معصومه🤩 سلام الله علیها به یاد همتون هستم.

ان شاالله حاجت روایی هممون چه باردارای عزیز چه منتظرامون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانومای کرجی اونایی که تو کرج آزمایش ایمنی انعقادی دادین  کدوم آزمایشگاه برای این منظور دقیق ...

سلام 

آزمایشگاه رازی کرج معتبره. من سلفری را هم اونجا دادم

. برای ایمنی انعقادی نمیدونم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
فرزی‌جان‌من‌اصلا‌نتونستم‌نوبت‌بگیرم امروزفرداکردم.یدفعه‌یادم‌افتاد‌فرداعید‌هست‌‌وتعطیل😂 شماچندروز ...

تلفنی نوبت گرفتم تازگیا وقتای دکتر مشایخی تلفنی شده قبلا اینترنتی میگرفتم خیلی خوب بود

آخی😄 طبیعیه همیشه قبل عید مشغله زیاده آدم فراموش میکنه

من فکر کنم یه بار ۱۰ اسفند تماس گرفتم که نوبت ندادن گفتن چند روز دیگه بزن. وقتی زدم خودم روزشو مشخص کردم و برا ۱۸هم گرفتم

بعد دیروز که مجددا تماس گرفتم گفتن تا اخر فروردین نوبتا پر شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات بشم عزیزم الهی به زودی خبر بارداری خودت من از ۱۳تستم مثبت شد ولی روز به روز بجای ایکه بی‌بی پر ...

فدات شم انشالله دفعه دیگه با بتای بالا سورپرایز میشی و مبمونه برات

اصلا فکر نکن این پریود هست که اومده، لانه گزینی انجام بشه دیگه پریود شروع نمیشه. بخاطر داروها زمان پریود اصلا ربطی به چیزی که قبل بوده نداره. بارداری شما هر دوبار متاسفانه شیمیایی بوده

ولی نا امید نشو، مطمئنم یکی از همین جنینهات میمونن برات

فقط ادامه بده و یک کم هم پیگیری کن مطمئن شی چرا اینجوری میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️