2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
ورمم زیاد نیست مچ پاهامه و یخورده هم انگشتام اگه یادت باشه منم دوبار انگار اکلیل میدیدم وزنم رو نمی ...

من تعجب میکنم که تو انقد مراعات میکردی و رژیم بودی پس چطور مسمومیت گرفتی؟

ولی اسپرین و انوکسا رو نباید قطع میکرد دکترت.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب ۷ و نیم  زده بهش گفته ۷و نیم یک شنبه بیا مرکز. درسته؟

بله عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من تعجب میکنم که تو انقد مراعات میکردی و رژیم بودی پس چطور مسمومیت گرفتی؟ ولی اسپرین و انوکسا رو نب ...

فک نکنم مسمومیت اصلا ربطی به چیزی داشته باشه بخوای بگیری میگیری 

اخه من دکتر خون گفت اصلا انوکسا نمی خواد فقط اسپرین 

انوکسا رو دکتر خودم داد واسه همین قطعش کرد اسپرینم گفت از هفته ۲۸ به بعد فایده ای نداره دیگه.من تا اون موقع همه چیز خوب بود بنده خدا نمی دونست که اینجوری میشه 

ولی خداروشکر هنوز دفع پروتئینم زیاد نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من درد هم دارم گاهی تخمدان هام درد میگیره گاهی رحمم گاهی پاهام  یعنی عادیه میترسم دفع نشده باش ...

من اصلا درد نداشتم پنج روز بیمارستان بستری بودم بعداز بینارستان بیرون نمیرفتم تو‌خونه بودم

سلام عزیزم کیوتن عالیه قبل از انتقال، وارد سیکل هم شدی مصرف کن تا روز قبل از انتقال

سلام عزیزم 

شما بعد کورتاژ تا چند روز خونریزی یا لکه بینی داشتی؟ خونآبه ماننده برای من...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
[QUOTE=231353583]عزیزم این دفعه با اتوبوس نری ها من ۵ هفته که رفتم سونو انقد سرگیجه و حالم بد بود که ...

من با ماشین رفتم .با این وجود خیلی حالم خراب شد

ولی پتو و بالش هم پشت پهن کن لازمت میشه

😉

فک نکنم مسمومیت اصلا ربطی به چیزی داشته باشه بخوای بگیری میگیری  اخه من دکتر خون گفت اصلا انوک ...

آره.نمیدونم چرا شانس بعضی به این مسمومیت میفته.

تا الان هم هیچ دلیل و علتی براش پیدا نشده

😉

آره.نمیدونم چرا شانس بعضی به این مسمومیت میفته. تا الان هم هیچ دلیل و علتی براش پیدا نشده

اره واقعا ان شاالله سالم دنیا بیاد این روزا هم میگذره

سلام عزیزم  شما بعد کورتاژ تا چند روز خونریزی یا لکه بینی داشتی؟ خونآبه ماننده برای من...

عزیزم خیلی متاسفم برای اتفاقی که برات افتاد 😔 امیدوارم بزودی مامان دوقلو ها بشی

بعد از کورتاژ چون همه چیز رو آوردن بیرون خونریزیم کم بود، فکر کنم ۳-۴ روز

فقط هم خونابه بود، خیلی کم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم خیلی متاسفم برای اتفاقی که برات افتاد 😔 امیدوارم بزودی مامان دوقلو ها بشی بعد از کورتاژ چون ...

ممنونم عزیزم از لطفت 

برای منم خونآبه هست ولی گاه به گاه چند لخته کوچیک موقع استفاده از سرویس ازم دفع میشه. بنظر نمی رسه برای من سه چهار روزه تموم بشه.😕  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈