2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
شاید مال من با پریودم یکی شد چون آخرای سیکلم بود ، فکر کنم روز ۲۱ بود، بعدشم چون چسبندگی داشتم گفت ا ...

اهان. من روز ۱۱ سیکلم هیسترو شدم. ده روزم ادامه داشت.

خخخخیلی لطف کردی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . سال نو مبارک .  عزیزم من پانکچر شدم.  انتقال فعلا نیست بخاطر آندومتریوزم&nbs ...

سلام عزیزم

کیوتن عالیه قبل از انتقال، وارد سیکل هم شدی مصرف کن تا روز قبل از انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریک میگم بهت انشاءالله سالم وسلامت بیاد بغلت  ببین تا یه مدت اول حداقل غربالگری اول اگ ...

ماشالا جون دستت درد نکنه😘.شهر خودمون که دکتر داره قبلاً تحت نظرشون بودم .ولی بیشتر خودم بابت رفت و آمد نگرانم چون با اتوبوس میرم میایم.5ساعت راهه.

سلام دکتر برای منم همینو نوشته من شیراز هستم مشکلی نداشتم تو خریدش سه هفته پیش خریدم

سلام ممنون جواب دادی من تهران هستم 

خیلی گشتم پیدا نکردم

بعد فکر کنم تازه کم شده چون دو هفته پیش منم خریدم الان نیست

فکر میکنم دیگه نیست ، داروخانه ها ندارن. یکسال پیش دکترها به همه میدادن ولی از تابستون گذشته کمیاب ش ...

سلام  دوهفته پیش بود داروخانه روبه رو مطب

الان تعطیل هست نمیدونم کی باز میکنه

بعدفکر کنم اونم دیگه نداره

نه بابا دختر این چه حرفیه من از روز ۶ انتقال لک وخونریزی داشتم تا ۱۳ هفته رفتم سونو گفت هماتومه فقط ...

همچنان هست ولی کمتر از دیروزه

قراره فردا برم واسه سونوی قلب امروز برم به نظرت؟

شما لکه بینیتون چه جوری بود ؟ رنگش چه رنگی بود؟

شما هفته چند بودی صدای قلبشو شنیدی؟

من اول اسفند انتقال دادم امروز میشه روز ۳۴ انتقالم به نظرت الان‌قلبش تشکیل شده؟

همچنان هست ولی کمتر از دیروزه قراره فردا برم واسه سونوی قلب امروز برم به نظرت؟ شما لکه بینیتون چه ...

سلام عزیزم انشاالله کوچولوت و به سلامتی بفل بگیری

شما روز چندم ازمایش بتا دادی؟لطفا عدد بتات و میگی

من ۲۱ اسفند انتقال دادم دیروز خودسرانه رفتم ازمایش بتام ۱۳.۵۵ بود

همچنان هست ولی کمتر از دیروزه قراره فردا برم واسه سونوی قلب امروز برم به نظرت؟ شما لکه بینیتون چه ...

۱ روز فرق آنچنانی نداره اگه دلت آروم میگیره برو عزیزم 

ببین لکه بینی من تو حجم زیاد وقهوه ای رنگ بود روزایی که خونریزی داشتم یه کوچولو قرمز میشد بعد دوباره قهوه ای 

۶ هفته و۴ روز رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود

طبق حساب من الان ۷ هفته و۵ روز بودی آره عزیزم تا الان بهاحتمال زیاد تشکیل شده  

ببین یه جوری با دکترت تماس بگیر درمورد لکه بینیت بگو احتمالا پروژسترونتو بیشتر کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چشام سیاهی میره.از چیه؟؟ بقول سارا انگار اکلریک پخش میشه

از ضعف وگشنگی نیست؟ 

یا قندت افتاده باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم انشاالله کوچولوت و به سلامتی بفل بگیری شما روز چندم ازمایش بتا دادی؟لطفا عدد بتات و میگی ...

مرسی عزیزم‌دعا کن برام‌ بمونه

من روز ۱۶ انتقال ازمایش دادم ۱۷۹۴ بود 

چه تاریخی باید ازمایش میدادی؟

شما باید ۴۸ ساعت دیگه مجددا تکرار کنی اگه دو برابر شده باشه طبیعیه

۱ روز فرق آنچنانی نداره اگه دلت آروم میگیره برو عزیزم  ببین لکه بینی من تو حجم زیاد وقهوه ای ر ...

ای جانم خدا نیتیتو حفظ کنه

من اصلا تو این مدت علائم بارداری هم نداشتم خیلی نگرانم میگن سینه سفت و دردناک میشه من هیچ علائمی ندارم

شما علائم بارداری داشتی؟

سن بارداری رو از روز انتقال حساب میکنن ؟