2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
سلام خانما تازه جواب آزمايشم مثبت شده ١٢ اسفند انتقال دادم ميشه بگين الان چند وقت ميشه جنينم بلاست ب ...

امروز ۵ هفتته عزیزم  

تا ۷ اسفند زوده برای قلب ولی ان شاالله دیده میشه نگران نباش علائم از هفته ۷ شروع میشه زوده الان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما تازه جواب آزمايشم مثبت شده ١٢ اسفند انتقال دادم ميشه بگين الان چند وقت ميشه جنينم بلاست ب ...

مبارک باشه مامان خانم

۲۲+۵+۱۴ الان ۴۱ روزه هستی. ۵ هفته و ۶ روز

۲۲ روز از انتقال میگذره،  جنین ۵ روزه بوده و ۱۴ روز هم برای آخرین دوره پریود اضافه میشه.

برای سونو قلب ۷ هفته بهتره زمانه . تا ۹ هفته هم وقت هست.

الان بری ساک بارداری را میبینن . منتظر قلب نباش که استرس نگیری

بازم مبارکه 

ان شاالله تا آخرش به خوبی پیش بره 

تهوع همه ندارن. اگر هم شما داشته باشی هنوز زوده

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.سال نو همتون مبارک.من 17اسفند انتقال داشتم دوتا بلاست.جوابم مثبت شده.ممنون میشم راهنماییم کنید چی کنم؟من شهرستانم انتقالم مام بود.برای بقیه کارام‌باید برم اونجا دوباره؟ 

سلام عزیزم مبارکه انشالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی برای تهوع و علایم هنوز زوده تو دو ماه که بری تهوع شروع میشه مخصوصا وقتی قلبش تشکیلشه سعی کن ۷ هفته به بعد بری که قلبش تشکیل شده باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

عزیزم مبارکه😍یادش بخیر منم ۱۴ اسفند پارسال انتقال داده بودم 🥺عزیزم منم اصلا تهوع نداشتم 

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها سال نو مبارک کسی اینجا با انتقال خارج رحم شده  اگه کسی هس بهم بگه کسی میدونه علت ...

بله من چند سال قبل با انتقال جنین به صورت زیفت خارج رحم گرفتم بعد از اون دو سه باره دیگه جنین فریز م رو بصورت میکرو انتقال دادم نگرفت تا اینکه خدا خاست بعد ازطبیعی باردار شدم  خارج رحم تو ای وی اف علت خاصی نداره میگن شاید به دلیل وجود عفونته یا لولع مشکل داره دیگه قسمت ادم نمیدونه چی بگه

الهی بمیرم اینطور اتفاق ها وقتی با مراسم رسمی یا معنوی یکی میشه خیلی سخت میگذره  ان شاء الله ...

قربونت برم خدانکنه

کورتاژ کردم

دکتر کشیک گفتن دو هفته زیاده و ممکنه عفونت کنی 

دیشب تا صبح با قرص کلی دفع شد اما بخاطر بقایا گفتن باید کورتاژت کنیم

فقط امیدوارم کار دکترش خوب بوده باشه و رحمم آسیب ندیده باشه...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها من دفعه قبلی هیستروسکوپی کردنی روز ۵-۶ دیگه خونریزیم قطع شد. ولی این دفعه ۱۰ روزه قطع نشده هنوز. فقط خیییلی کم شده در حد ترشح.

ب ماما پیام دادم که تموم نشده و میخوام مسافرت برم و... گف ال دی بخور. ال دی بخورم ی ماه باز عقب میفتم. موندم چ کنم.

ب نظرتون ال دی بخورم یا چون رو ب اتمامه صبر کنم؟ امروز روز ۲۲ پریودمه. ممکنه سر وقت خودم پریود بشم؟ و همون وقتی ک دکتر گفته بود برم برا شروع سیکل؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اونا مهم نیس.وقتی برای انتقال رفتی چند روز از پریودت گذشته بود؟

فكر كنم حدود 40روز پريود نشدم

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
مبارک باشه مامان خانم ۲۲+۵+۱۴ الان ۴۱ روزه هستی. ۵ هفته و ۶ روز ۲۲ روز از انتقال میگذره،  جنی ...

ممنون عزيزم عز توضيحت

خدا كمكم كن بعد از هفت سال نازايي د و تا جوجه انتقال دادم خداايا كمك كن بمونن واسم🙏🏻🙏🏻😍
سلام‌عزیزم . انتقالتون بدون پریود بود ؟ چند روز بعد دیفرلین دوم‌انتقال داد ؟

بله عزيزم بدون پريود بود يه هفته بعد از ديفرلين دوم استراديول شروع ميشه و روز ١٢استراديول سونو انتقاله و اگه ضخامت خوب ياشه يه هفت بعدش انتقاله يعني تقريبا يه ماه بعد عز ديفرلين دوم انتقال ميدن