2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست
ساراجون سونو دکترصدری زنگ بزن خیلی دکترخوبیه من همه سونوهام اونجارفتم ... ۳روز درتعطیلات بازهستن ..پ ...

خیلی ممنونم عزیزم🥰🙏🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تو اولین سونو نگفت چند هفته بودید اون موقع ؟ بعد از چند روز رفتید که جنین تشکیل شده بود؟

طبق انتقال ۴ هفته و ۶ روز بودم

۱۰ روز بعد رفتم واسه قلبش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گفت هر هفته سونو هفته ای دوبار nst  البته دکتر نمی خواست به من بگه من اومدم بیرون یواش داش ...

چیزی نیست عزیزم ما هم چون خیلی میدونیم بیشتر اذیت میشم بقبه نمی دونن چی به چیه راحت میگذرونن

خدایا شکرت
اره عزیزم ۱۲۰ میلی متر که میشه ۱۲ سانت وزن نینیت خوبه عزیزم واسه من ۲۱۰۰ بود که دکتر گفت یخورده کمه ...

مرسی گلم اره میلی ایناشو نزده بود تو برگم فقط هربار 120 زده بود یا 125 . خوب مال شما هم وزنش تقریبا تو مایه های مال منه دیگه اره تفاوت یک هفته ای مهم نی مثلا تو یه سونو شکم نی نی من یک هفته جلو بود اینا تو سونو پیش میاد چون کافیه یکم اینور اونور گرفته شه. واقعا خدا هممون رو کمک کنه با بغل گرفتن بچه سالم یه نفس راحت بکشیم و ایشالله بحق علی و اولادش هیچ کس تو این حسرت نمونه و بزودی دامن همه خانومای منتظر سبز بشه💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم دلستر ساده بگیر خودت یه ذره نمک ولیموترش بچکون توش خوشمزه میشه نوش جان کن 

چشم مرسی گلم گفتم شاید چون خداروشکر مشکل قند نداشتم مهم نباشه ولی امروز همسرم رفت مالت خرید بازم ممنون که گفتی 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
انشالله باردار باشی عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 این بتا خیلی کمه، چون فقط ۴ روز از آمپولت گذشته احتمالا اثر آ ...

مرسی عزیزم

من داروهام رو قطع کردم سه روزه

امروز روز هجدهم انتقالمه

بی بی زدم باز خط افتاد ولی کمرنگ 

کی خونریزی و پریودم شروع میشه؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سن بارداری رو از انتقال حساب میکنن یا اخرین روز پریود؟

انتقال عزیزم

روزای بعد انتقال به علاوه ۱۴

چیزی نیست عزیزم ما هم چون خیلی میدونیم بیشتر اذیت میشم بقبه نمی دونن چی به چیه راحت میگذرونن

اره واقعا ندونن راحت ترن

مرسی گلم اره میلی ایناشو نزده بود تو برگم فقط هربار 120 زده بود یا 125 . خوب مال شما هم وزنش تقریبا ...

ان شاالله🤲🤲

اره خطا زیاده تو سونوگرافی

ان شاالله همه باردارا به سلامتی زایمان کنن و همه منتظرا بزودی باردار شن

عزیز.بتا ۱۳۶روز شونزدهم انتقال خیلی کمه؟؟میشه جوابمو بدی؟

نه عزیزم کم نیست فقط باید رشدش خوب باشه دو روز دیگه ازمایش بده اگه حداقل دوبرابر شده باشه خوبه