2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
سلام چیکا جان...شما شیاف ها رو تا هفته ۲۱ به صورت واژینال استفاده می کردید یا رکتال؟ من الان هفته ده ...

سلام گلم من رکتال استفاده میکردم دکترمم گفت رکتال بذارم.

خداياشكرت....❤️ 

مامانا من وزن دخترم کم بود دکتر گفت رو۵ن هسته انگور بخورم حالا نمیدونم چقدر تاثیر داشت ولی دخترم با وزن خوب به دنیا اومد میخواین امتحان کنید اونایی که وزنه نی نی شون کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@چیکا1     @nilda71    

سارای قشنگم اصلا نگران نباش بخدا همش میگذره. این روزای اخر نهایت لذتو ببر من ۹ ماهو به خودم زهر کردم با استرس بیخودی. فگر‌کن با اون حجم از استرس باز من‌گاهی دلتنگ بارداری میشم میگم خیلی بهتره😂😂😂😂😂گاهی به مامانم میگم کاش حالا حالاها تو شکمم میموندن😂😂😂😂مامانم میگه خوبه غرغرات زود یادت رفته😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
واسه منم سرم ننوشت  اب روزی چند تا لیوان میخوردی؟ به نظرت خودم برم سرم بزنم؟

هندوانه بخور میگن دلستر تلخ هم خوبه اب فراوان بخور اگر نمیتونی یکم طعم دارش کن بخور. اب دور پسر منم ۹ بود. من تو‌یه بطری بزرگ اب معدنی یکم ابمیوه البالو میریختم میخوردم چون از اب متنفرم

خداياشكرت....❤️ 
اره گفت هر هفته سونو هفته ای دوبار nst  البته دکتر نمی خواست به من بگه من اومدم بیرون یواش داش ...

حتما حواست به حرکاتش باشه و. ان اس تی را برو

دختر منم بند ناف دور گردنش پیچید دیگه. دکترم گفت توی کتابا نوشته تا ده روز میشه نگه داشت بعد به دنیا آورد ولی گفت من این ریسک را نمیکنم. 

دوشنبه که منو داپلر کردن گفتن رشد یه هفته عقبه و استراحت بودم و مایعات شیرین میخوردم و حرکت چک میکردم و ان اس تی میدادم. و پنج شنبه یعنی سه روز بعد از داپلر سزارین شدم. نوار قلبش خیلی بد شده بود. 

دکتر میگفت وقتی جفت تغذیه نمیرسونه محیط رحم تحملش برای جنین سخت میشه مثل جایی که دود سیگار هست و نفس کشیدن سخته

اینا را نگفتم که بترسید ها. گفتم که اهمیت بدید هر موقع دکتر گفت برید ان اس تی. 

چون خودم بسکه شب تا صبح حرکت ها را چک میکردم صبح خوابم میومد میخواستم نرم ان اس تی. گفتم از یه روز چیزی نمیشه. به اصرار همسر رفتیم و خوب شد رفتم همون روز بستریم کردن و سزارین. 

البته فکر کنم درجه بندی داره. مال منم اوضاع خیلی خراب بود. 

إن شاالله هرچی خیره پبش میاد براتون

اره عزیزم رفتم گفت iugrنیست ولی خب وزنش کمه و دور شکمش ی هفته عقبه و کلی ازمایش واسم نوشت مثلcmv و ا ...

البته بند ناف که فکر کنم دور گردن بچه هست به طور طبیعی. سفت و تنگ شدنش بد است. 

فکر کنم هم دور گردن و هم دور کتف ها و هم دور کمر پیچیده شده است به طور معمول. 

پس فقط به خاطر این واژه بند ناف دور گردن الکی اسنرس نگیرید

عزیزم آب دور جنینه 9 تو سنه بارداری شما زیاد خطرناک نیست ولی با مصرف مایعات زیاد بالا میره حتما نیاز ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت دعا کن برام

مایعات فقط اب میخوردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارای قشنگم اصلا نگران نباش بخدا همش میگذره. این روزای اخر نهایت لذتو ببر من ۹ ماهو به خودم زهر کردم ...

منم همش استرس دارم وای فک کن دلم تنگ شه😂😂😂😂

چیکا جونم خیلی برام دعا کن ماها سخت باردار میشیم نمی دونم چرا بارداری سختی هم داریم فقط خدا بخیر بگذرونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هندوانه بخور میگن دلستر تلخ هم خوبه اب فراوان بخور اگر نمیتونی یکم طعم دارش کن بخور. اب دور پسر منم ...

ممنونم عزیزم حتما

حتما حواست به حرکاتش باشه و. ان اس تی را برو دختر منم بند ناف دور گردنش پیچید دیگه. دکترم گفت توی ک ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

هفته ای چند بار ان اس تی میدادی عزیزم؟

به من گفت ی دور خطری نداره حرکات باید چک بشه و همون ان اس تی بده دعا کن برام خواهری

منم همش استرس دارم وای فک کن دلم تنگ شه😂😂😂😂 چیکا جونم خیلی برام دعا کن ماها سخت باردار میشیم نم ...

چون اینقدر به سختی به دستش اوردیم میخوایم با چنگ و دندون حفظش کنیم. گاهی شوهرم میگه تو و‌دوستات که با این شرایط سخت حامله شدین بالاترین قسمت بهشت جایگاهتونه کاش میشد تندیس بهترین مادران دنیا بهتون تعلق میگرفت😎😎😎شوهر ندارم که قندعسل😂😂😂😂😂عزیزم بذار چندوقت از زایمانت بگذره کلی دلت تنگ میشه ببین کی بهت گفتم🤪🤪

خداياشكرت....❤️ 
به منم گفت مال حرکات خود جنینه این.  گفت کاری نداره به حرکات مادر

ممنون عزیزم