2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
خوب چرا مخالفه؟ مگه بچه دوست نداره؟ بهش فشار بیار بگو هرچی سن بره بالا مشکلات بیشتر میشه من تو این ...

نمی دونم واقعا منم از اول ازدواج فهمیدم همسرم مشکل داره ولی انگار دنبال طبیعی و معجزه بود و دو سال وقتم هدر رفت با دم نوش های عطاری. نمی دونم چرا بعضی ها اینطورن آخر هم با یه دعوای سنگین نزدیک به طلاق راضی شد بریم دکتر

خدایا شکرت
نمی دونم واقعا منم از اول ازدواج فهمیدم همسرم مشکل داره ولی انگار دنبال طبیعی و معجزه بود و دو سال و ...

نمیدونم والله

الان که توی سیکل  ivf هستم باز شوهرم میگه برو داروی گیاهی بخور همیشه توی دکتر هستی میگم ۶ سال با داروی گیاهی نشد دیگه کی میخواد بشه  

ان شاالله توی این راه همه دلشاد بیرون بیاند و اگر نه راه راحتی نیست

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله تاثیر میذاره گلم ،فقط بعد از عمل کردن خیلی رعایت کنه ،چیزای سنگین‌برنداره ، جاهای گرم نره ، ...

ممنونم عزیزم 💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم  همسر من عمل کرد.شش ماه بعد تازه تعداد شد نزدیک دو ملیون. دقبق یادم نیست قبلش چند ب ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم ❤

پس باید بازم قبلش با دکترش مشورت کنم. خود دکترش می گفت اگر یکی دوبار آی وی کردی جواب نداد باید عمل کنه.

این کارها رو بگو شوهرت انجام بده! الان موقعیتت حساسه اصلا خم نشو کاری نداره که بگو بریز تو ماشین ب ...

اره راست میگی ممنونم ازت .التماس دعاگلم. ببخشید یک سوال ۵هفته و ۶ روز یعنی ۶هفته یا فردا میشم ۶هفته ان شاءالله؟

هذا مِن فَضلِ رَبی 💚
بله منم همسرم میگن خوب شش سال هدر دادیم و چند تا عمل اخرش میگن آی وی اف کن. خوب از اول آی وی اف میکر ...

بله اگه عمل جواب میداد خیلی خوب بود ،ما هم‌اون زمان بهترین‌گزینه عمل بود چون سن‌من‌کم‌بود خودمم‌هیچ‌مشکلی نداشتم‌ ولی متاسفانه جواب نداد قسمت اینجوری بوده ، برای ماها اول کارمون سخت شد انشالله که آخرش خوب میشه و به خیر و خوشی تموم میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چیکا جون سلام . خوبی عزیزم  ؟ نی نی کوچولوهات خوبن ؟ من پانکچر شدم انتقالم بخاطر کیستی که دارم ...

سلام عزیزم قربونت برم الحمدالله. من فقط فولیک خوردم بهش گفتم چیزی لازمه گفت نه فقط فولیک بخور

خداياشكرت....❤️ 

من شش روزه داروهام رو قطع کردم، هنوز علامت سقط ندارم...

دوستانی که متاسفانه تجربه سقط داشتن، ممکنه بگید از چند روز بعد از قطع آمپول و دارو، دفع شروع میشه؟ بیشتر نگران اینم که اگر همینطور طول بکشه عفونت کنم... دکتر خودم گفتن تا دو هفته صبر کن، ولی بازم نگرانم

ما دیگه از همه جا نا امید شدیم. دکتر گفته میکرو هم خیلی احتمالش ضعیفه براتون جواب بده.  تصمیم ...

انشالله به زودی نتیجه زحماتتون رو می گیری عزیزم

نمیدونم والله الان که توی سیکل  ivf هستم باز شوهرم میگه برو داروی گیاهی بخور همیشه توی دکتر هس ...

ای بابا! نذار دیگه وقتت تلف شه. به نظرم جدی باش باهاش

انشالله معجزه میشه ولی تو کارهات رو پیش ببر. بهش لگو هرچی میخواست بشه تو این ۶ سال شده بود. عزیزم هر چقدر از ۳۵ بگذره کیفیت تخمکها کمتر میشه

بخدا نمیخوام ناراحتت کنم توام مثل خواهرمی، اگر طولش بدی خدای نکرده مجبور میشی تخمک اهدایی بگیری اونوقت خیلیدلت میسوزه که الکی طولش دادی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای بابا! نذار دیگه وقتت تلف شه. به نظرم جدی باش باهاش انشالله معجزه میشه ولی تو کارهات رو پیش ببر. ...

عزیزم دو هفته پیش پانکچر کردم و  ۵ تا جنین b و c دارم

توی راه ای وی اف هستم پولش که نمیرسه میگه که همش کارت شده دکتر

ممنونم از دلسوزیت خواهر مهربانم   

ان شاالله طبیعی باردار بشی و دلت شاد میشه عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

خواهر های دلسوزم شما قبل از انتقال چه کارهای انجام دادین ؟

تاثیر مثبت داشته براتون؟والا خیلی سردرگمم یکی میگه این خوبه یکی میگه ن نیست کلی مطلب خوندم انگار ذهنم پر از کارهای هست که باید انجام بدم ولی متاسفانه نمیدونم درسته یا نه،،،،

مثال خوردن شیرسویا بعد انتقال

خوردن نشاسته تا 3 روز البته بعضی ها میگن نشاسته شکمو سفت میکنه باعث یبوست میشه

گرم کردن شکم با روغن سیاهدانه تا قبل انتقال 

بنظرتون اینا درسته یا ن؟؟