2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
بعضی روزها آره . ولی گاهی اوقات نمیرسم‌مشغول خونه تکونی بودم  

قبل پانکچر کم و بیش پیاده روی میکردم بعد از پانکچر نمیکنم ای میگم امروز میکنم ولی حوصله نمیکنم واسم سخته   

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم همسرم میگن خوب شش سال هدر دادیم و چند تا عمل اخرش میگن آی وی اف کن. خوب از اول آی وی اف میکر ...

چند سالته گلم 

عزیزم ان شاالله طبیعی باردار بشی

1 آمپول داد زدم اما بهتر نشدم از شانس من پنجشنبه و جمعه نامزدی داداشم هست و مراسم داریم  نه دل ...

منم جفتم پایین بود هرچی سن حاملگی بره بالا جفتم میکشه بالا ولی مراقبت کن

خداياشكرت....❤️ 
چند سالته گلم  عزیزم ان شاالله طبیعی باردار بشی

سنم که خیلی زیاده.۳۷

سلامت باشید عزیزم. ممنوناز دعای خوبتون. 

إن شاالله شما هم بهترین ها براتون رقم بخوره. 

من یه بار معجزه خدا را دیدم. تعداد که شد دو ملیون با اینکه دکتر میگفت با این تعداد و کیفیت صفر و حرکت صفر باید آی وی اف بشید ولی من طبیعی باردار شدم. ولی متاسفانه خارج رحم شد. ولی از روز میگم خدایا من بازم معجزه میخوام. 

إن شاالله معجزه خدا نصیب همه تون. مطمئن باشید این برگه ها و آزمایشا فقط عدد و ارقامه. اون بالایی اگه بخواد هر چیزغیر ممکنی ممکن میشه. من با دو ملیون و کیفیت صفر و حرکت صفر باردار شدم اون روز

سنم که خیلی زیاده.۳۷ سلامت باشید عزیزم. ممنوناز دعای خوبتون.  إن شاالله شما هم بهترین ها برات ...

عزیزم من ۳۸ سالمه ۶ سال نازایی دارم پشیمونم چرا زودتر ای وی اف نکردم البته شوهرم قبول نمیکرد توی چند سال نازایی طبیعی اقدام میکردم ولی نشد

تقریبا دو ساله توی راه ای یو آی و ای وی اف هستم ان شاالله توی این راه هممون نتیجه مثبت بگیریم 

ان شاالله شما هم طبیعی باردار بشی 

عزیزم من ۳۸ سالمه ۶ سال نازایی دارم پشیمونم چرا زودتر ای وی اف نکردم البته شوهرم قبول نمیکرد توی چند ...

ممنون عزبزم. منم همسرم همراهی نمیکنه. ظاهرا میگه میریم آی وی اف. ولی ته دلش مخالفه. اصلا به دکترا دیگه اعتماد نداره بعد از این سال ها. مخصوصا اینکه خودشون هم گفتن شانسمون پایینه. 

قرار بود ماه قبل بریم سیکل که شدیدمریض شدم. الان زالو را پبشنهاد دادم پذیرفته. فعلا با زالو موافق تره تابامیکرو

امید به خدا ببینیم چی پیش میاد

إن شاالله خیلی زود نتیجه بگیرید شما هم

برای ماهم دی اف ای ننوشت من خودم ازش خواستم بنویسه. به من‌گفت چون‌در هرصورت میخوای میکرو بشی احتیاج ...

چیکا جون سلام . خوبی عزیزم  ؟ نی نی کوچولوهات خوبن ؟ من پانکچر شدم انتقالم بخاطر کیستی که دارم افتاد چند ماه دیگه . شما بین پانکچر تا انتقال دکتر بهتون چه مکملهایی رو داد ؟ هفته ی قبل .بهم‌گفت پریناتال بگیر . دیروز فرتیل اید رو نوشته . موندم‌کدومشو بگیرم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزبزم. منم همسرم همراهی نمیکنه. ظاهرا میگه میریم آی وی اف. ولی ته دلش مخالفه. اصلا به دکترا دی ...

خوب چرا مخالفه؟ مگه بچه دوست نداره؟

بهش فشار بیار بگو هرچی سن بره بالا مشکلات بیشتر میشه

من تو این تاپیک دیدم فقط ۷ تا اسپرم داشتن ولی میکرو کردن و باردار شدن. معطل نکن عزیزم

تازه با شروع میکرو کلی طول میکشه تخمک کشی و چند ماه بعد انتقال

من نمیفهمم چرا بعضی آقایون انقدر مخالفن؟ حرص میدن خانومها رو! مگه بچه نمیخوان…

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزبزم. منم همسرم همراهی نمیکنه. ظاهرا میگه میریم آی وی اف. ولی ته دلش مخالفه. اصلا به دکترا دی ...

ممنون گلم 

ان شاالله با این زالو درمانی طبیعی باردار بشی 

چیکا جون سلام . خوبی عزیزم  ؟ نی نی کوچولوهات خوبن ؟ من پانکچر شدم انتقالم بخاطر کیستی که دارم ...

عزیزم فرتیل اید واسه کیفیت  تخمک نیست؟ واسه انتقال هم میشه خورد؟

منم همین کار شما روانجام دادم یکماه پانکچرو عقب ونداختیم تا اوضاع شوهرم خوب شد .  البته خود دکت ...

تعداد خوبه ولی مورفو و dfiبده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم