2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046835 بازدید | 684554 پست
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه کسی بود خراش اندومتر انجام داده باشه و جواب گرفته؟درد داره؟

منم میخوام انجام بدم 

ولی دکتر گفت ماه قبل ار انتقال باید انجام بشه و کلا بخاطر تعطیلات عید افتاد برا سال دیگهه، هم خراش هم انتقال 

شما میخوای خراش بدی؟ 

خدایا به امید تو....
ای بابا. نمیدونم چی بگم والا. بی بی چک این چند ماهه انقد بلا سر من اورده . نگو. برا من قشنگ هاله مین ...

آره منم خاطرات خوشی از بی بی چک ندارم، الان خوشحال بودم که قبل عید پریود میشم دیگه ایام عید راحتم، حالا خدا کنه زودتر باز بشه نیفته دقیقا شب عید 😕

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوم پریود انجام دادم ۱۹ سیکل انتقال

سلام عزیزم 

خراش رحم رو تو سیکل انتقال انجام دادید؟ 

یعنی با وجود اینکه پریود بودید بازم میشه انجام داد پس چرا دکتر من اینقدر دست دست میکنه

توی مطب انجام دادید؟

خدایا به امید تو....
من رویان پیش دکتر پیوند بابایی میرفتم خوب بود بیرونم مطب داره. الان تو شهر خودم میرم.من دو تا متفورم ...

مرسی عزیزم ممنونم ایشالا که نیاز به انسولین نباشه و با همین قرص اوکی شی ❤️❤️❤️❤️👏🏻😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای صورتشو دیدم عین آدم فضایی ها بود 😂😂 لب بینی چشم همه رو نشونم داد ولی یه بستنی خورده بودم با ای ...

ای جانم خدا حفظش منه براتون ❤️❤️❤️❤️😘ایکاش منم میدیدم خیلی دلم میخواست کلی ذوقشو داشتم این دختر ما رخ نشون نمیده هرچی داشت و گذاشت جلو صورتش که ما نبینیمش😕🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
پروتیین چی مصرف میکنی؟

همین گوشت و مرغ و ماهی قرص منظورم نبود عزیزم 😘

من صارم رفتم.هیچ ندونستم دکتر خوبیه یا نه. مگه دکتر تغذیه هم خوب و بد داره؟ صبحونه بمن کمی پنیر و ...

اره منم همش درحال حساب کتابم منم تازه امروز رفتم دکتر تغذیه حالا منتظرم بهم رژیممو بده ببینم باید چیکار کنم خودش بارداری سخت هست برا ماها این مشکلات جانبی هم فشار میاره به آدم 🥲 منم دکترم یه دونه دکتر معرفی کرد رفتم پیشش ایشالا که خوبه 😁

خواهش میکنم عزیزم قرص ومصرف کن انشالله جواب آزمایش بعدی پایین باشه💗💗💗 ایشالله عزیزدلم❤

❤️❤️❤️😘

سلام‌ عزیزدلم انومالی ۱۸ هفته انجام دادی؟ ببین سونو خالی ملاک نیست اگر ازمایش غربالگری هم ریسک بزنه ...

آره سونو آنومالی 18 هفته همه چیز نرماله دیگه از من آزمایش خون نگرفتن 

فقط چون دکترم رو عوض کردم 

بهم گفت تو آزمایش خون غربال اول یکیشون ریسکش بالاست 

دوباره برام انومالی و اکو رو تکرار کرده 

خانم هایی که با دکتر اسرافیلی سیکلتون بود میشه کمک کنین  برای همسرم ازمایش اسپرم نوشتن بیمارست ...

برای ماهم دی اف ای ننوشت من خودم ازش خواستم بنویسه. به من‌گفت چون‌در هرصورت میخوای میکرو بشی احتیاج نیست که دی اف ای انجام بشه. ببین من خودم بعضی چیزارو ازش میخواستم برامون بنویسه کلا یسری چیزا براش اهمیتی نداره خودت باید بهش بگی

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم  خراش رحم رو تو سیکل انتقال انجام دادید؟  یعنی با وجود اینکه پریود بودید بازم ...

سلام گلم. اره عزیزم دکترم گفت دوم پریودت بیا که انجام بدم ۱۷ روز بعدش یعنی ۱۹ سیکل هم انتقال داد

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال داشتم شما پیش کدوم دکتر بودی تو ابن سینا؟ من روز شنبه همونجا انتقال دادم ...

سلام 

من با دکتر انصاری پور بودم عزیزم 

همین دوتا جنین 3 روزه رو داشتم و خداروشکر هر دوتاشون پیشم موندن 

منم اصلا علائم نداشتم 

وا مگه الکیه که دفع بشن عزیزم 😅

خودتو سرگرم کن انشالله با جواب مثبت میای