2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

چرا هیشکی منو جواب نمیده😔

دارم از غصه میمیرم ،فقط یدونه جنین داشتم اونم منفی شد بی بی چکم دیروز زدم روز هشتم بود،جنین پنج روزه بود

بنظرتون امیدی هست ؟تو روخدا دلداری الکی ندین،

شده کسی روز ۸ یا۹ بی بی منفی بشه بعدش مثبت باشه آزمایشش؟

سلام دوستان من میخوام تخمک اهدایی بگیرم دهنده تخمکم ۳۳ سالشه و خودش گف خونریزی پریودم فقط دوروزه نهایتا سه روز

الان نگرانم میگم نکنه ذخیره تخمدانش کمه خونریزیش کمه

میگه از اول دوروزه بوده پریودم.

دکتر سنوگرافی تاییدش کرده اینکه سیکل دارو رو شروع کنه.

بنظرتون ممکنه با این اوضاع تخمک کمی بهم بده؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرعزیزم عملت موفقیت آمیز بود ممنونم که جواب دادین به امیدخدا انتقال موفقیت آمیزی داشته باشین ب ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله هر دومون  

به نظرم اینقد زود ناامید نشو با حرف یه دکتر. حتما بررسی کن خواستی یا دکترو عوض کن یا نظر بگیر حتما ازش برا درمان. شاید با یه هیسترو ساده مشکل رفع شد.

امیدوارم بعد عید دوباره مشکل ضخامت و رحم اکوژن پیدا نشه. تازه اون وقت میشه گف موفقیت آمیز بوده ان شاالله.

من تبریزم عزیزم. امروزم چون شیفت دکتر حضرتی بود ایشون هیستروم کردن. من خیلی برخوردی باهاشون نداشتم ولی خیلی حس خوبی داد بهم .هم قبل عمل و هم دو بار بعد عمل اومد بالا سرمو حرف زد باهام. بعدشم که ترخیص شدم گف بیا ی سونو کنم مطمئن بشیم چیزی نمونده.

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم که حل شده مشکلت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همینو میگم نه ....فردای عمل پریود شدم ....همش نگرانم که یوقت بیخودی کورتاژم نکرده باشه از سر سهل انگ ...

یا خدا چطوری دییدی😶😶🥶🥶 نه نگران نباش عزفرم مطمئن باش لازم بوده 

ببین من واقعا فردای عمل کمر دردم رفت! چون فیبرومم کمر و تحت فشار گذاشته بود دولا راه میرفتم و تکرر ادرار شدید گرفته بودم! تو هم کم کم منوجه مزایای عملت میشی میگی کاش زودتر انجام میدادم نگران نباش😍

چرا هیشکی منو جواب نمیده😔 دارم از غصه میمیرم ،فقط یدونه جنین داشتم اونم منفی شد بی بی چکم دیروز زد ...

عزیزم روز ده با ادرار اول صبح بزن دیگه جنین بلاست تا روز ده نشون میده ان شاالله مثبته و میای خبر بارداریتو میدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان من میخوام تخمک اهدایی بگیرم دهنده تخمکم ۳۳ سالشه و خودش گف خونریزی پریودم فقط دوروزه نها ...

عزیزم ازمایش ذخیره تخمدان داده؟

فک نکنم خونریزی به تخمک ربط داشته باشه اون واسه اندومتره اگه اشتباه نکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان گلم، وقت همگی بخیر، اول از همه تبریکات فراوان به مامان های جدید😍، و همینطور آرزوی باردا ...

خبریه هانیل جون؟  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا رو شکر که هیستروتون بخوبی پیش رفت ..به امید خدا دیگه اینسری مشکلی براتون پیش نمیاد و جنینها رو ب ...

قربونت برم . ان شاالله با دعاهای شما. ان شالله هممون خوش خبر باشیم

چرا هیشکی منو جواب نمیده😔 دارم از غصه میمیرم ،فقط یدونه جنین داشتم اونم منفی شد بی بی چکم دیروز زد ...

عزیزم در هر صورت باید صبر کنی تا جواب ازمایش اگه اینقد استرس میگیری اصلا صلاح نیست بیبی چک بزنی صبر کن یه دفعه برو ازمایش چون اگه بیبی قطعی بود دیگه میگفتن روز فلان بیبی بزنید! 

ممنون از جوابگوییت،همیشه جوابمو دادی ❤ رفتی سونو داپلر؟

قربونت برم ناامید نشو عزیزم هر چی خدا بخواد همونه با استرس خودتو اذیت میکنی فقط

نه عزیزم فردا نوبت دکتر دارم ان شاالله میرم برام بنویسه برم داپلر دعا کن برام

عزیزم در هر صورت باید صبر کنی تا جواب ازمایش اگه اینقد استرس میگیری اصلا صلاح نیست بیبی چک بزنی صبر ...

بله میدونم

خواستم بدونم کسی هست مثلا روز ۸ بی بی زده منفی شده،روزای بعدی مثبت باشه❤

قربونت برم ناامید نشو عزیزم هر چی خدا بخواد همونه با استرس خودتو اذیت میکنی فقط نه عزیزم فردا نوبت ...

مطمعنم که طوری نیست حالا میبینی..

اونروزی که بچه تو صحیح و سالم بغلش میکنی از ته دلت برامنم دعا کن..

مطمعنم که طوری نیست حالا میبینی.. اونروزی که بچه تو صحیح و سالم بغلش میکنی از ته دلت برامنم دعا کن. ...

خدا از دهنت بشنوه

حتما عزیزم اگه لایق باشم🙏🙏🙏