2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها طول سرویکس و فشار شریان های رحمی رو تو ان تی اول خودشون بررسی میکنن یا باید خودمون درخو ...

سرویکس رو هم باید بنویسه و اکثرا هم مینویسن.ولی شریان رو به همه نمینویسن.

😉

منم درگیر قندم خوبه اینقدر تفاوت مهم نیست. جودوسر با شیر صبحانه بخور برنج و با سالاد قاطی کن تیکه ها ...

منم بیشتر هیجان داشتم عکس رنگیشو ببینم چهره اش معلوم باشه چون صبحانه خورده بودم دیگه چیزی نخوردم هرکار کرد صورتشو نشون نداد اول دستش جلو صورتش بود بعدشم تکون خوردم پاشم آورد توو صورتش 😐 الانم اومدم دکتر برا قندم بهم متفورمین داد گفت برو دکتر تغذیه عزیزم‌میشناسی دکتر خوب توو تهران ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اگر اینطوری باشه خوبه پس مرسی عزیزم میگم دکتر به من گفت ۲۸ ام برم ان تی ولی جایی باز نیست متاس ...

ان تی بین 11 هفته تا 13 هفت که بهترین زمانش 12 هفته هست منم ترسیدم بسته باشن تو اول 12 هفته رفتم

سلام ممنون از تو چخبر الان فشار شریان رحم که دارم یکم نگرانم.

منم رفتم غربالگری اول به منم گفت دختره خوب بود همه چی ما دیروز سونو گفت هم هماتوم دارم هم جفت پایین و نگرانم کرده.حالا نمیدونم سونو غربالگری دقیق تر و بهتره یا سونو مراکز.به نظرت دستگاهشون فرق میکنه یا یکیه

ان تی بین 11 هفته تا 13 هفت که بهترین زمانش 12 هفته هست منم ترسیدم بسته باشن تو اول 12 هفته رفتم

ممنون گلم مرسی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
منم بیشتر هیجان داشتم عکس رنگیشو ببینم چهره اش معلوم باشه چون صبحانه خورده بودم دیگه چیزی نخوردم هرک ...

ای جوووون دلم🥰🥰🥰☺️

عکس سه بعدی برای چی رفتی؟

دکتر تغذیه که من رفتم خیلی برنامش سخته.وعده ها زیاده و مقدار کم.میدونی مثل ترکیه ای ها باید یه آشپز ۲۴ ساعته داشته باشی و همش برات کم کم آشپزی کنه.

ولی بهتره چن جلسه بری

😉

ان شالله همچی برات خوب پیش بره فروردین بری برای انتقال

قربونت برم. ان شاالله با دعاهای شما💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سرویکس رو هم باید بنویسه و اکثرا هم مینویسن.ولی شریان رو به همه نمینویسن.

من دکترم ان تی و ان بی نوشته فقط

حالا روزی که برم سونو اگر دیدم بررسی نکرد دکتر خودم درخواست میدم که چک کنه سروزکسمو

مرسی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم شما تحت نظر کدوم مرکز و کدوم دکتری؟

رویان ودکترمم مصطفایی بود ولی از بعد آنومالی ارجاع داد به پریناتولوژیست دکتر مشفقی میرم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قبلا که فشار بالا بود چند بود؟؟؟

من از اول انوکسا و آسپرین داشتم اولین باره دارم چک می کنم یه مدت بخاطر هماتوم قطع شد تو اولین فرصت دکتر گفت دوباره شروع کن

خدایا شکرت
منم تو این ۳ روز با عطسه ۳ بار اب ریخته یه اب زلال کمی زرد رنگ‌...چی کار کنم دارم دق میکنم 

اگه فقط با عطسه بوده فک نکنم از کیسه اب باشه چون اون اگه باشه دیگه همش هست نه فقط با عطسه

برو بیمارستان ی تست بده خیالت راحت بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من از اول انوکسا و آسپرین داشتم اولین باره دارم چک می کنم یه مدت بخاطر هماتوم قطع شد تو اولین فرصت د ...

شوره جان بنظرت بارداری طبیعیام این مشکلو دارن یا تو ماها شایعه؟

من تو اطرافیانم اصلا ندیدم همچین چیزی رو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍