2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم وزن وقتی کمه باید چک بشه که جنین محدودیت رشد داخل رحم نداشته نباشه اگه محدودیت داشته باشه ...

سارا جون وزنش که خوب بوده تو هفته سی و سه نگران نباش گلم مطمئنم به دکترتم بگی میگه اوکیه. هر هفته تقریبا بچه دویست گرم وزن اضافه میکنه . بیستو هشت هفته سونو وزن شده بودی شما؟ با این مقایسه کن ببین هفته ای دویست زیاد شده یا نه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

دوستان شما اولین سونو بعد از انتقال جنین رو کی رفتید؟

و اینکه آیا اوایلش که مثبت شده بودید علائم داشتید؟

من آزمایشم مثبت شده ولی علائم بارداری ندارم خیلی نگرانم

وای عزیزم‌ نمیدونی این دکترای سونوگرافی هر دفعه بهم ی استرسی وارد میکنن😭😭😭فقط میگم سالم بدنیا بیا ...

گلم من اینو از چندتا دکتر پرسیدم اختلاف یک هفته نرماله حتی از بهداشت هم پرسیدم اونم همین حرفو زد نگران نباش بیشتر از یک هفته اوکی نی بعدم نگاه کن اختلاف میلی متریه کافیه یذره سونوگراف اندازه رو دقیقه دقیق نگیره رو خط 

سارا جون وزنش که خوب بوده تو هفته سی و سه نگران نباش گلم مطمئنم به دکترتم بگی میگه اوکیه. هر هفته تق ...

دعا کن برام بیشتر بخاطر دور شکمش ناراحتم

۲۸ هفته ۱۱۰۰

۳۳ هفته ۲۱۰۰

خوبه بنظرت؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم من اینو از چندتا دکتر پرسیدم اختلاف یک هفته نرماله حتی از بهداشت هم پرسیدم اونم همین حرفو زد نگر ...

خدا از دهنت بشنوه مرسی عزیزم یخورده خیالم راحت شد

دعا کن میرم داپلر هم همه چی خوب باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دعا کن برام بیشتر بخاطر دور شکمش ناراحتم ۲۸ هفته ۱۱۰۰ ۳۳ هفته ۲۱۰۰ خوبه بنظرت؟

ببین دقیقا هفته ای دویست گرم اضافه کرده که کاملا نرماله اختلاف یک هفته ای اوکیه اینو تمام دکترا میگن اصلا اصلا نگران نباش من تو یکی از سونوهام یادم نی یچیش یک هفته اختلاف داشت خود سونوگرافی هم بهم گفت اوکیه یک هفته هیچی نی دکترمم دیده بود گفته بود اوکیه

ببین دقیقا هفته ای دویست گرم اضافه کرده که کاملا نرماله اختلاف یک هفته ای اوکیه اینو تمام دکترا میگن ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین چه خوبه که شماها هستین 

این استرس از همه چی بدتره ممنونم عزیزم

سلام عزیزم وزن وقتی کمه باید چک بشه که جنین محدودیت رشد داخل رحم نداشته نباشه اگه محدودیت داشته باشه ...

ان شالله چیزی نیست اگه نگرانی بگو انوکسا بهت بده بنظر من وزنش خوب بود چرا این حرف و زد

خدایا شکرت
😭😭😭😭😭 سلام دوستان خوبین  من دیروز پانکچر شدم دکتر گفت هایپر شدی گفت رعایت کن که بدتر نشی ...

کباب بخور شیرسویا بخور دوغ بخور سفیده تخم مرغ بخور اگه شکمت خیلی داره بزرگ میشه سریع برو بیمارستان

خدایا شکرت
کباب بخور شیرسویا بخور دوغ بخور سفیده تخم مرغ بخور اگه شکمت خیلی داره بزرگ میشه سریع برو بیمارستان

شکمم هنوز کار نکرده 🤕🤕🤕 درد شکمی دارم دماغمم کیپ شده نمیدونم چمه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته