2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
عزیزم چند تا تخمک داشتی که هایپر شدی؟

باورت نمیشه اگه بگم همش ۴ تا 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم

پانکچر شدم دیروز امروز زیاد حالم خوب نیست 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
وزنش که عالیه دختر من ۳۵ هفته و ۴ روز رفتم سونو پسرم ۲ کیلو بود با وزن ۲۱۱۰ به دنیا اومد گاهی یه اند ...

چیکا جون دعا کن برام خدا کنه اشتباه شده باشه دور شکمش ی هفته عقب تره باید برم داپلر😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پانکچر شدم دیروز امروز زیاد حالم خوب نیست 

اگه هایپر شدی سفیده روزی ۶ تا بخور دوغ و کباب هم خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خواهش میکنم عزیزم چشم نگران نباش همه چی خوبه به امیدخدا الان هفته چندمی میخای بری سونو؟

والا فردا میشه ۲۶ هفته و ۲ روز از دکتر پرسیدم گفت چون میخورده به تعطیلات زودتر گفتیم بری!

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
چی بگم والا تو اپلیکیشن ها این وزن نرماله ولی دکتر سونو گفت کمه دور شکمشم ی هفته عقبه دعا کن برام

حتما عزیزدلم من مطمئنم چیزی نیست کلا همیشه میگن توو سونو وزنو کمترم میفهمن مایعاتم زیاد بخور عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من این سونو رو نداشتم شما داشتی؟

سلام عزیزم

خوبی

من سونوم رو بزارم ببینی

ینفر گفت با این فشار شریان باید دوتا اسپرین و یه انوکسا بزنی.ولی من از هر کدوم یکی داده دکترم.

نکنه دوز داروم بخاطر فشار شریانم کم باشه؟

😉

حتما عزیزدلم من مطمئنم چیزی نیست کلا همیشه میگن توو سونو وزنو کمترم میفهمن مایعاتم زیاد بخور عزیزم&n ...

دعا کن برام عزیزم

نه اینو نخوردم 

عزیزم دوغ بخور ان شاالله خوب میشی

من ۷ تا تخمک داشتم دکتر بهم نگفت هایپر شدم شب پانکچرم خیلی درد تخمدان و رحم داشتم همون شب یک بطری بزرگ دوغ خوردم تا صبحش دردم کمتر شده بود

عزیزم دوغ امتحان کن ان شاالله دردت کم میشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم خوبی من سونوم رو بزارم ببینی ینفر گفت با این فشار شریان باید دوتا اسپرین و یه انوکسا ب ...

سلام عزیزدلم بخوبیت ببین تو سونو شریان رحمی عدد pi مهمه برامن سری اول رفتم عددش از مال شما بالاتر بود هم راست هم چپ که دکتر پریناتولوژیست گفت ۱ دونه آسپرین فقط که دکترمم گفت کافیه برات ولی من خودم اصرار کردم بهم انوکسا هم داد... باتوجه به سونوت همون یه دونه آسپرین وانوکسا کافیه 

آسپرین بنظرم اصلا ۲تا ندن چون من به چندتا دکتر گفتم گفت دوزش خیلی زیاد میشه ۲تا اصلا توصیه نمیشه نهایت دوز انوکساتو دکتر ببره بالا که دکترم گفت همون ۴ خوبه برات 

ببین این سونوی اولِ منه که فقط آسپرین میخوردم چپ ۳ بوده راست ۶ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی من سونوم رو بزارم ببینی ینفر گفت با این فشار شریان باید دوتا اسپرین و یه انوکسا ب ...

اینم سونوی بعدیم تو ۱۸ هفته ‌که بعد تزریق انوکسا بهتر شده

شما از اول انتقالت هم آسپرین داشتی هم انوکسا؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بعد این سونو داروت چیشد؟

بعدِ این همون ۱ آسپرین ادامه و فقط یه انوکسای ۴ هزار اضافه شد