2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
ممنونم عزیزم خدا خیرت بده انشاءالله که بزودی دامنت سبز بشه وصاحب دوقلوی خوشگل بشی به حق فاطمه زهرا

مرسی عزیزم کاری نکردم انشالله خودتم زودتر خبر مامان شدنت رو بهمون بدی

دیروز زنگ زدم کد متخصص الرژی ۴۳ بود یادمه قبلن هم کدش همین بود منتها وقتی ۴۳ رو زدم اسم دکتر رو اعلام نکرد فقط گفت کد پزشک رو واردکنید و خودش کد پزشک رو ۱۲ اعلام میکرد

من همینطور امتحانی تماس گرفتم. برا امروز شنبه نوبت داد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دقیقا مث من عزیزم. الان یک ساله که منتظر انتقالم ولی هر ماه ی مشکل جدید اضافه شده. همش میگم حتما حکم ...

توحکمت خداکه شکی نیست توکلتون به خداباشه ولی من دیگه پروسه ی درمانی روگذاشتم کنارعزیزم چون ازهمه لحاظ مشکل داشتم ولی بازم اگه امیدی به رحم خودم باشه شاید ادامه دادم ..... اگه دوست داشتی بهم بگین دکتربعدعمل چی گفت بهتون 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مشکلم همین بود که چرا بعضی روزا آرومه بعضی روزا ضربه هاش محکمه پس طبیعیه خیالم راحت شد😘ببخشید ...

آره عزیزدلم خیالت راحت باشه😘

دقیقا منم همینجوریم میگن بهتره رو کمر نخوابی واسه منم خیلی پیش میاد حتی نصف شب یهو بیدارمیشم میبینم رو کمرم خوابیدم طاق باز جوری که کمرم دردگرفته ولی تا الان که مشکلی نبوده بنظرم انقدر به پهلو میخوابیم خسته میشیم رو کمر میخوابیم شاید چند دقیقه باشه ولی ما چون استرس داریم فکرمیکنیم زیاد طاق باز خواییدیم وقتی بالشتم استفاده میکنی و همسرتم شبا مراقبه نگران نباش اون مدت کوتاه چیزی نمیشه

مرسی عزیزم کاری نکردم انشالله خودتم زودتر خبر مامان شدنت رو بهمون بدی دیروز زنگ زدم کد متخصص الرژی ...

ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی.حالا اسم دکتر شرکت ونگفت؟؟یعنی نیست؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها فردا روز نهم انتقالم هست ،یدونه جنین پنج روزه انتقال دادم ،بی بی چک بزنم نتیجه مشخص میشه؟ کس ...

عزیزم من روز ۸ بی بی چک زدم یه هاله محوی انداخت جنینم ۵ روزه بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شرمندهمن شما را با کس دیگه اشتباه گرفتم  پارسال ای وی اف کامل را ۷تومن می گرفت به غیر دارو ها ...

خواهش میکنم عزیزم!مرسی خاهری بابت اطلاعات مفیدت 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من سرکار میرفتم.سه هفته  که هر هفته دو روز لک قهوه ای میدیدم.اعصابم خورد میشد. بعد که خونه مون ...

امروزرفتم دوباره آزمایش 

روز ۱۶ انتقال ۱۴۴ بود

روز ۱۹ انتقال ۴۸۲ بود

بنظرت خوبه

دیشب لک قهوه ای دیدم

امروز لک صورتی و کمرم و رحم م هم درد میکنه

چیکار کنم بنظرت

خب خداروشکر که شماها هستین ❤️میبینم خیالم راحت میشه ❤️منم مشکلم همینه دقیقا محکم و یواش شدنه ضربه ها ...

اره عزیزم اصلا نگران نباش همین که تکون میخوره خوبه 

من تا هفته ۲۰ اینا پیش میومد گاهی اوقات ولی الان اینقدر استخون لگنم درد میکنه که بخوام پهلو به پهلو شم بیدار میشم

و حواسم هست رو پشت نمی خوابم 

سعی کن ی ذره هشیار تر بخوابی پشتت یه بالشت بزار که نزاره راحت رو پشت بشی و بخوابی .

نگران نباش گاهی اوقات پیش میاد ولی خب سعی کن دیگه نخوابی رو پشت😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چشم عزیزم حتما میگم بهش

ان شاالله بیای خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها فردا روز نهم انتقالم هست ،یدونه جنین پنج روزه انتقال دادم ،بی بی چک بزنم نتیجه مشخص میشه؟ کس ...

بله عزیزم با ادرار اول صبح بزن ان شالله مثبته

من روز ده زدم قشنگ خط افتاد فک کنم از روز ۸ میزدمم نشون میداد