2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
کلا من از سی دو هفته به بعد بیشتر حرکاتش کشو قوسی شده سکسکه هم زیاد میفهمم ولی اره واقعا سخته این تش ...

ان شاالله این چند روز رو هم به سلامتی بگذرونی و نی نی رو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من الان ۲۵ هفته و ۶ روزمه جفتمم قدامیه از اول به علت جفتم زود حرکاتشو متوجه نشدم بعدشم که متو ...

عزیزم منم جفتم قدامی بود از هفته ۲۳ حس کردم تازه ی روز حس میکردم ی روز نه الانم که هفته ۳۴ ام بازم چند روز خوبه حرکاتش یه روز کمتره دکتر گفت مشکلی نیست استرس نده بخودت عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شبت بخیر  برامن ریسکش ۱ به ۹۸ بود ولی رفتم سلفری خداروشکر مشکلی نبود به دوستتم بگو ...

سلام‌‌عزیزدل

خداروشکر

باشه‌عزیزم.ممنونم.دعاش‌کنید.شماباردارید.بعد۴سال‌‌باردارشده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره عزیزم ریسک سندروم داون رو زده یک به ۱۷۲ و های ریسک زده براش سلفری بده ان شاالله که مشکلی نیست خی ...

ممنونم‌سارا‌جون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ریسک تریزومیش پایینه ولی سندروم داون بالاست گلم ایشالله به خیر بگذره عزیزم تو آزمایش سلفریش و چیزی ن ...

ممنون‌عزیز

انشالله.دعاش‌کنید.بعد۴سال‌باردارشده.

انشالله‌دخترگلت‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی

موقع‌زایمان‌ماروهم‌یادکن.سال‌بعدماهم‌مثل‌شما‌لحظه‌های‌آخر

بگذرونیم.بازم‌ممنون

اصلا نیستن ساحل جان به من گفتن 14 فروردین 

عزیزم‌‌شما‌براکی‌نوبت‌میگیرین‌بعد‌عید؟

شماتلفنی‌نوبت‌میگیرید‌‌یا‌اینترنتی؟

دکترمن‌مشایخی‌هس‌‌.میخام‌اینترنتی‌بگیرم

اسمش‌نیس