2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046458 بازدید | 684513 پست
مرسی عزیزم. مال من بیشتر حرکاتش کشو قوسیه وای چقد سخته این تشخیص دادنه خدا خودش کمکمون کنه واقعا. با ...

واسه منم یه هفته میشه حدودا کش و قوسی شده

منم میترسم نمی دونم چجوری بفهمم حرکاتش فرق کرده😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه جاری بیخودی داری ، اون که دیگه قلب خودشو‌ سیاه  کرده که به یه همچین چیزی اصلا فکر کرده چه بر ...

الان که پیام های شما دوستای خوبمو میخونم دلم گرم شده، هیچ کس مثل شما منو درک نمیکنه، دوباره اشکم دراومده  ...چاره ای هم جز توکل ندارم...

جاریم خودش به عنوان یه آدم حسود تو فامیل معروفه،نمیدونم چی بگم به خدا.

مرسی از دلگرمیت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غصه نخور اون دل سیاهی داره که به خودش اجازه داد این حرفو بزنه، برای خودت دعا کن برای آرامشت دعا کن.. ...

مرسی عزیزم، اون لحظه هیچ جوابی نداشتم بهش بگم، خیلی دلم به درد اومد

ممنون از همدردیت  

خیلی متاسفم عزیزم، چطور به خودش جرات داد اینو بگه؟؟؟ چقدر بی رحم شدن مردم؟ از شکستن دل تو نمیترسه؟ ن ...

نمی دونم چی بگم عزیزم، چند روزی فقط کارم شده گریه، نمیتونم نفرینش کنم، امیدوارم خدا صدای شکستن دلمو شنیده باشه

واسه منم یه هفته میشه حدودا کش و قوسی شده منم میترسم نمی دونم چجوری بفهمم حرکاتش فرق کرده😢

سلام من امروز یه لک کوچیک رو لباس زیرم دیدم خیلی نگرانم

لک قهوه ای شیاف هم که زدم روی اپلیکاتور یکم بود.

چکار کنم 

نگزانم

سلام من امروز یه لک کوچیک رو لباس زیرم دیدم خیلی نگرانم لک قهوه ای شیاف هم که زدم روی اپلیکاتور یکم ...

عزیزم همون شیافو بزار و دراز بکش و استراحت کن شیافم با دست بزار با اپلیکاتور نزار اگه تا فردا قطع نشد به دکترت زنگ بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان اسم‌کوچیک دکتر مشایخی کیه ؟ به جز اقبال ، پیامبرانم میره ؟

مهری مشایخی

نه عزیزم اقبال و لاله هست عزیزم

مرسی عزیزم. مال من بیشتر حرکاتش کشو قوسیه وای چقد سخته این تشخیص دادنه خدا خودش کمکمون کنه واقعا. با ...

اره دقیقا دختر منم اواخر جاش تنگ بود کشو قوس میومد ولی روز زایمانم ریز ضربه میزد فقط. اره واقعا خداروشکر

راستی نی نی شما رو حسابی غافلگیر کرد، وسایلش و اتاقش آماده بود؟ 💗

سوال بسیار خوبی بود ترانه جون، وسایل خریده شده بود ولی هیچ کدوم از کارتنش باز نشده. از همه بدتر اینکه نی نی اسم نداره هنوز😉البته ما یه سویت تو بیمارستان بهمون دادن و تا ۱۰ روز دیگه بیمارستان هستیم و دخترم هم تو اتاق پیش ماست و پرستار و دکترها میان سر میزنن. فعلا خونه نرفتیم😑

و خدایی که در این نزدیکیست
کلا ۳۵ اینا میشه؟تعیین جنسیت و انتقال چقدره

۸ تا جنین تعیین جنسیت کنن ۱۵ تومن بیمارستان عرفان . انتقال فکر کنم ۴ تومنه 

البته این هزینه ها مراکز مختلف ، باهم فرق داره

خدای من خدای معجزه هاست .