2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
تقریبا اکثرمون همین دیدگاه رو داریم ولی خدای ما هم بزرگ هستش و بزودی ما هم مادر میشیم .

انشالله 💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم خیلی ناراحت شدم‌.‌انشالله خدا به همین زودی یه فرشته بهت بده . عزیزم شما آمپول چسب جنین داشتی ؟

قربونت برم مرسی عزیزم 

نه من دفعه قبل داشتم، این سری نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما حتما آزمایشهای ایمنی انعقادی رو کامل بده..شاید نیاز به پردنیزول یا ای وی ای جی و یا انوکسا ...

ممنونم از همدردیت  

من تمام آزمایشهارو دادم قربونت برم 

قبل از آی وی اف اول و هم وقتی دکترم رو عوض کردم  و هم زمانیکه مجدد با زرنانی ویزیت شدم آزمایش دادم

مشکل خاصی نبود

آنوکسا ۶۰۰۰ می زدم و سرم هم تزریق کردم

دیگه نمی دونم آیا اینها موثر بوده یا کافی بوده یا چه...

ممنونم از انرژی مثبت عزیزم می دونی وقتی حس می کنی که به لمس یک آرزو انقدر نزدیک شدی، دیگه گذشتن و د ...

حالا که یکبار باردار شدی باز هم میشی

بعضی وقتها جنینها ضعیفن و یا مشکل کروموزومی دارن، این اتفاق دیگه هرگز تکرار نمیشه و بعدی به سلامتی میاد تو بغلت 🙏🏻

چند روز بعد از قطع دارو صبر کن خونریزیت شروع میشه ولی باید چند بار بعد از خونریزیت سونو بشی که مطمئن بشی سقط شده و بقایا نمونده. تا میتونی زیر بار کورتاژ یا ساکشن نرو چون ممکنه رحم رو آسیب بزنه

من تو ۶ هفته سقط داشتم چون قلب جنینم ایستاد و ساکشن کردم 

تا مدتها درگیر چسبندگی بودم. تازه ساکشن خیلی بهتر از کورتاژه

انشالله برات بهترینها پیش بیاد 🙏🏻💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان من اکثر وقتا خوانده خاموش اینجام

با ناراحتی هاتون بغض میکنم و با خوشحال هاتون خوشحال میشم و برای همه منتظرا دعا میکنم. 

شما هم لطفا برام دعا کنید که همسرم با خودش کنار بیاد و اگه صلاحمونه دلش به ای وی اف نرم بشه. ظاهرا میگه میریم انجام میدیم ولی قلبا راضی نیست و هر دفعه من خواستم در مورد درمان صحبت کنم اعصابش به هم میریزه و نمیزاره حرف بزنم و بی نتیجه. 

سنم داره دیگه خیلی زیاد میشه. این ماه قرار بود برم پانکچر که شدید سرماخوردم. میدونم چون همسرم راضی نیس همش کارم عقب میفته. میترسم توی رابطه مون تاثیر بزاره این کار آخرش. 

لطفا اورولوژیست خوب هم دوستان اصفهانی اگه میدونید معرفی کنید بهم.خودم تا حالا همایون عباسی و صالحی را بهم گفتن. عباسی دکتر همسرم بوده چند سال ولی بینتیجه. البته ما اوضاعمون خیلی بده قبول دارم. 

خواهش میکنم بگید آیا از اورولوژیست دیگه ای نتیجه گرفتین برای آزواسپرمی؟ 

ممنون از همه تون

جانت سلامت عزیزم امیدوار باش جنینای من تنبلی کردن مال شما انشالله میچسبن کاربری سارادلارام رویان ا ...

فقط‌میتونم‌بگم‌خداقوت

انشالله‌جواب‌اینهمه‌سختی‌کشیدن‌هارومیگیری

خدابزرگه‌دوستم

آرزوی‌بهترین‌هاروبرات‌دارم

انشالله‌دوقلوباردار‌بشی‌.دیگ کلاه‌تم‌افتاد‌تهران‌برنگردی‌پیش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خونریزی داری هنوز رو چهارم اگه آره قبول می کنن.

نه‌متاسفانه‌روزچهارم‌خونریزی‌ندارم‌.درحدلک

میگم‌شوره‌جان‌زنگ‌بزنم‌نوبت‌بگیرم‌ازالان؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دکتر من روز پنجم هم شروع میکرد حتی اگه روز پنجم‌خونریزی هم‌نداشتیم شروع میکرد 

دکترتون‌کیه؟

شماهم‌میری‌رویان

فدای تو عزیزم هم خود دکترم دوبار شکمی و واژینال سونو کرد و هم رفتم سونویی که خودش معرفی کرد واژین ...

الهی بگردم 🥺

از پیامات متوجه شدم خانم خیلی قوی  هستی مطمئنم بزودی زود خدا جاشو برات سبز میکنه از ته دلم برای آرامش و مادر شدنت دعا میکنم الهی که لایق باشم 💗💗

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام روز بخیر دوستان 

میشه خواهش کنم هر کی زایمان کرده یا روز زایمانش مشخص شده جواب بده .

میخوام بدونم تو میکرو معمولا چند هفتگی سزارین میکنن لطفا چند هفتگی دقیقتونو سر سزارین بهم بگید هفته+روزش

خیلی ازتون ممنون میشم اگه جواب بدید خدا خیرتون بده🥰

هرکی میدونه ج بده لطفا

@nedajooon12345       

@مهتاب444      

@s28       

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دوستان من اکثر وقتا خوانده خاموش اینجام با ناراحتی هاتون بغض میکنم و با خوشحال هاتون خوشحال میشم و ...

سلام عزیزم انشاالله که به زودی نتیجه پشتکارت و ببینی منم خواستم ببرم دکتر ارولوژی اما دوستم گفت که چه کاریه خودت تقویت کن الان دو روزه دنبال کپسول فرتیل اید میگردم برا همسرم اصلا پیدا نمیشه که نمیشه میگن خوبه برای باروری آقایون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دکترتون‌کیه؟ شماهم‌میری‌رویان

نه عزیزم رویان نمیرم ،من تبریزم، دکتر دانایی بود ،سرش خیلی شلوغ بود همه نمیتونستن نوبت بگیرن برای روز دوم و سوم ،اونم از روز دوم تا پنجم‌ میگفت میتونید بیاید و درمان رو شروع میکرد حتی اگه روز پنجم‌خونریزی نداشتیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم رویان نمیرم ،من تبریزم، دکتر دانایی بود ،سرش خیلی شلوغ بود همه نمیتونستن نوبت بگیرن برای رو ...

سلام دوستان😘

منم این ماه دارم قرص میخورم برای ای یو ای دعام کنین

سلام دوستان😘 منم این ماه دارم قرص میخورم برای ای یو ای دعام کنین

انشالله موفق میشی و با همین ای یو ای مامان میشی 😙

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش