2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046496 بازدید | 684518 پست
هم دی خوبه هم نوروبین عالیه ولی نوروبین رو از ۱۰-۱۲ روز مونده به انتقال نزن. اما اگر هنوز تا انتقالت ...

الان مکمل به جز اسید فولیک ، چی مصرف می کنید؟ من فموبرا و اسید فولیک و ویتامین دی می خورم..دکتر بهم گفت یا اسید فولیک یا فموبرا ..یکیشون رو فقط بخور.حالا موندم چیکار کنم.چون فموبرا به جز اسید فولیک ویتامین های دیگه هم داره

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
الان مکمل به جز اسید فولیک ، چی مصرف می کنید؟ من فموبرا و اسید فولیک و ویتامین دی می خورم..دکتر بهم ...

اگر بارداری،حتما حتما فموبرا رو مصرف کن، خودش اسید فولیک داره دیگه لازم نیست جدا مصرف کنی. ویتامبن دی هم خوبه ولی حواست به دوزش باشه اگر ۵۰۰۰ هست هر روز نخور

فموبرا تقریبا شبیه همون پریناتال هست که من همیشه میخورم، دکترم میگه کلا از وقتی تو اقدامی مصرف کن، فقط مال بارداری نیست

من چند ساله هر روز پریناتال مصرف میکنم.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان مکمل به جز اسید فولیک ، چی مصرف می کنید؟ من فموبرا و اسید فولیک و ویتامین دی می خورم..دکتر بهم ...

من هر روز دی۱۰۰۰ ، ای ۴۰۰ ، ۴ تا فرتیل سی ام، ۵ گرم ال آرجنین، 

روزی یه دونه NAC، سی ۵۰۰، یه دونه پریناتال، یه دونه امگا ۳

ولی اگر باردار هستی فقط همون فموبرا و دی رو مصرف کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه من بخاطر اینکه از کارشون راضی نیستم میخام یه روزه برم تهران با دکتر زرنانی ویزیت بشم ببین اگه از ...

ممنون از راهنمایت من آزمایشامو دادم مشکل ایمنیم زیاده باید سرم بزنم ومشکل انعقادی دارم شهرما کسی نمیدونه که مثلا چندماه پرد ومصرف کنم بعد وارد سیکل بشم اینجا همون ماهی که وارد سیکل میشی بهت پرد میدن که بدرد من نمیخوره که مشکل ایمنیم زیاده.زرنانی هم نوبت گرفتم برای ۲۵اسفند چون راهمون خیلی دوره تا تهران نمیتونیم بیایم فقط امیدم همین دکتر شرکت بود حالا باز ببینیم خدا چه میخواد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام ببخشید هزینه فریز ۳تا جنین چه قدر میشه ؟تو مرکز خصوصی از من ۲۷۰۰ گرفتم کسی میدونه چه جور حساب م ...

سلام عزیزم برایه منم تو ابن سینا برایه سه تا برج ۴ یکو هشتصد گرفتن بر اساس نی هست برایه من تو وتا نی بود نی ۹۰۰

هم دی خوبه هم نوروبین عالیه ولی نوروبین رو از ۱۰-۱۲ روز مونده به انتقال نزن. اما اگر هنوز تا انتقالت ...

ممنونم‌ . مرسی .  اینا رو میشه الان که پریودم شروع کنم ؟ من سوم اسفند پانکچر کردم سر تایم خودم پریود شدم . با اینکه آمپول دیفرلین برای کیست آندومتر زده بودم . 

فرتیل سی پیدا نکردم . بجای اون‌چی خوبه ؟ 

راستی لبنیات خوبه مصرف کنم یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اب نخورم مثانه نمیخاد پر باشه خوراکی شیرین فقط خوردم

سلام عزیزم سوالت بالا درمورد شریان رحمی میخاستم جواب بدم پیدا نکردم 

منم رفتم سونو گفت بالاس آسپرین که از زمان انتقال هرشب میخوردم دکترمم انوکسا اضافه کرد دوباره چندهفته بعد رفتم سونو کرد خوب بود تو رنج بود عزیزم نگران نباش چیز خاصی نیست شریان رحمی درواقع خونرسانی جفت به جنینه که اگه ضعیف باشه نی نی فقط کم وزن به دنیا میاد همین 

شما الان آسپرین وانوکسا داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم سوالت بالا درمورد شریان رحمی میخاستم جواب بدم پیدا نکردم  منم رفتم سونو گفت بالاس آ ...

من سری پیش این مشکلو داشتم و متوجه نشدن.البته دکترم شهرستان بود و کوتاهی کردن‌.آخرش هفته سی تبدیل به مسمومیت شد و مرگ داخل رحم.

سری پیش اصلا سونو شریان نشدم.

بخاطر همین فعلا دکترمو با مرکز ادامه دادم.

😉

ممنونم‌ . مرسی .  اینا رو میشه الان که پریودم شروع کنم ؟ من سوم اسفند پانکچر کردم سر تایم خودم ...

بله عزیزم الان شروع کن اونها رو

فرتیل سی ام چیز خاصی نیست، ال آرژنین هست و ویتامین سی

اگر خودت ال آرژنبن مصرف کنی و سی، مثل همون میشه

سعی کن ال آرژنین پودری پیدا کنی، ساشه های ۱ گرمی هست

قرصش سخته خوردنش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من سری پیش این مشکلو داشتم و متوجه نشدن.البته دکترم شهرستان بود و کوتاهی کردن‌.آخرش هفته سی تبدیل به ...

آره عزیزم خوب کردی دکتر مرکز باز بهتر میدونه شرایطتو  بهترینهارو برات از خدا میخام 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍