2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

دوستان کسایی که بیمه تامین اجتماعی دارین آنوکسا با بیمه بهتون میدن؟

واسه یکی از آشناها میخام اونم‌بعد ازچندسال باردارشده الان‌آنوکسا تزریق میکنه آزادمیگیره بایدچیکارکنه که بیمه تامین اجتماعی قبول کنه این آمپولو؟

تو شهرری دکتر زنان زایمان خوب کی میشناسه؟ 

بهم معرفی کنید لطفا

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

سارا جان .خدا رو شکر که بهترین و ان شاالله قویتر از گذشته دوباره شروع میکنین و اینسری بدون کوچکترین مشکلی پیش میره .خدا روح برادر عزیزتون رو هم شاد کنه ..الان در چه حالین؟سقطتتون راحت بود ؟ من یه مدت از اینجا دور شده بودم .امیدوارم که سقطتون بدون دردسر و راحت بوده باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دخترا ببخشید من هعی میام سوال میکنم من ۹ هفته و ۴ روزمه ولی چند روزی تهوعم کمتر شده خیلی یا ...

سلام خوبی؟ 

منم همینجوری شدم. از هفته حدودا ششم تهوع خفیف و ناراحتی معده داشتم تا اواسط هشتم. حالا یک هفته ای میشه معدم خیلی بهتر شده و تهوع و بی میلیم نسبت به غذا هم میشه گفت از بین رفته. 

برای همین فردا می خوام برم سونو کنم. از فکر و خیال منفی ضررش کمتره.

تو هم اگه خیلی نگرانی سونو کن. شکمی ضرر نداره گویا. من تا بحال سه بار سونو شدم. ده هفته ام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوست های گل امروز رفتم کارت جنین برداشتم که از ۷ تا تخمک ۵ تاش جنین شده گرید b و c گفت خوب نیس ...

مبارک باشه عزیزم ان شاالله با اولین انتقال باردار میشین .توی این تاپیک شنیدم که بارداری اصلا ربطی به گرید جنینی نداره .اصلا بد به دلتون راه ندین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
امروز رفتم انومالی صد در صد دختره 😍😍 دفه قبلی حدس زدم دختر باشه

به به .❤❤ به سلامتی ❤❤

سلام بچه ها من پریروز فهمیدم انتقالم منفی شده از پریشب دارو هارو قطع کردم البته دیروز صبح پروژسترو ...

خیلی متاسفم .ان شاالله دفعه دیگه مثبت میشین .بستگی به بدن داره تا یک هفته اینا پریود میشین .حداقل یک پریود باید بگذره تا بتونین مجدد برای انتقال اقدام کنین .شما مگه میخواین بلافاصله انتقال بدین ؟

مبارک باشه عزیزم ان شاالله با اولین انتقال باردار میشین .توی این تاپیک شنیدم که بارداری اصلا ربطی به ...

ممنون گلم 

با حرفای شما دوستان گلم امیدوار شدم  

عزیزم خدا حاجت دلت رو بده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم‌میدونی‌رویان‌بعدعید‌چندم‌شروع‌بکارمیکنه؟

نه اطلاعی ندارم زنگ بزن از خودشون بپرس من پارسال اخرای فروردین پریود شدم رفتم . دقیق نمی دونم کی شروع می کنن

خدایا شکرت
ممنون گلم  با حرفای شما دوستان گلم امیدوار شدم     عزیزم خدا حاجت دلت رو بده

🙏🏻❤