2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
اخه 2 تیر هم عروسیه داداشمه میترسم خیلی نزدیک اون تاریخ بشه

خب از الان به خودت استرس نده، شاید اون موقع، موقع مصرف داروهاته، یا اصلا پریودی، خیلی مونده که، از الان بخای هی حساب کنی اعصاب خودتو خورد میکنی، من همه اینا رو تجربه کردم میدونم تو چه دوراهی سختیه برا ادم، تنها راهش اینه که بذاری زمانش برسه، ناراحتی و حرص خوردنت چیزی رو عوض که نمیکنه، پریودت زمان خودش میاد، فقط خودت اعصابت خورد میشه، این چند مدت کارایی که خوشحالت میکنه انجام بده، پیاده روی کن، از تنهاییت استفاده کن که ان شاء الله دفعه بعد مثبت شدی همه وقتت بره برا نینیت ان شاء الله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از الان به خودت استرس نده، شاید اون موقع، موقع مصرف داروهاته، یا اصلا پریودی، خیلی مونده که، از ا ...

این بار هم روز دوم انتقال تولد عروسمون بود مجبور شدم بگم کرونا گرفتم

هنوز از پریروز دارم غصه میخورم همش سعی میکنم خوب باشما اما انگار غم گلومو گرفته

انشالله مثبتی بار چندمته من زدم منفی بود دیروز  علاعم نداری

ممنونم

انشاالله با هم مثبت میشیم

علایم که میگن به خاطر داروهاست

من فقط شکمم تیر میکشه و گاهی شبا سینه هام سفت میشه

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
این بار هم روز دوم انتقال تولد عروسمون بود مجبور شدم بگم کرونا گرفتم هنوز از پریروز دارم غصه میخورم ...

خب اگه عروسیه خیلی مهمه دیدی تو زمان انتقالته ی ماه عقب بنداز انتقالت رو از اول نرو برای دارو گرفتن 

خب اگه عروسیه خیلی مهمه دیدی تو زمان انتقالته ی ماه عقب بنداز انتقالت رو از اول نرو برای دارو گرفتن& ...

عروسیه داداشمه دیگه

کلا منم و همین یه داداش 

کلی ارزو دارم براش

البته همش فکر میکردم قراره با نی نی تو دلم برم عروسی که نشد

اره عزیزم ،من هم خراش دادم هم پی ارپی کردم هم جنینم بلاست بود، دیگه همه راه هارو امتحان کردم😂

بهشون پیشنهاد میدم ببینم نظرشون چیه

عزیزم ان شاالله سالم و دلخوشی نی نیت رو بغل میگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها من چرا تهوع میگیرم. امروز روز نهم انتقالمه. حساسیت به داروهاست یعنی؟ دیروز مامانم شلغم آورد به زور یه دونه خوردم نگاش میکردم حالم بد میشد. الانم که ناهار چلو گوشت داد خوزدم ولی نیم ساعت گذشته یه حالت دل به هم زنی اومده سراغم که فقط دارم راه میرم. چیکار کنم😭

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
من قبلا هیچ وقت نداشتم پارسال همین موقع ها بود درگیر شدم از اون‌موقع هی میره برمیگرده ،نمیدونم چرا ا ...

منم الان تقریبا ۳سالی میشه اینجوریم یه مدت خوب میشم دوباره برمیگرده دکترم جز دارو چیزی نمیده و میگه نگران نباش چیزی نیست ولی گفت باردارشدی حتما باید باز آزمایش بدی توی بارداری حتما باید دارواستفاده بشه 

استارتر این تاپیک خودشون نیستن؟ 

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
سلام اره فعلا مطبم سونو خدارو شکر خوب بود فقط گفت فشار شریان رحم کمی بالاست. باز خوبه خداروشکر ز ...

واسه من۱۲ هفته زد

شماهم جواب غربالگریتو بردی آزمایش دادی؟

صارم رفتی ؟