2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

خانها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه دارم مراحل ای وی اف انجام میدم 

امروز زنگ زدم برام بهم گفتن یه بسته جنین برام تشکیل شده،و هر چقدر پرسیدم نگفتن چندتا گفتن یه هفته بعد بیاین برگه رو بگیرین نوشته چندتا 

کسی میدونه یه بسته شامل چندتا میشه من اصلن اطلاعاتی ندارم خواهش میکنم راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ماههای بعد به روال سابق پریود میشدم البته سیکل انتقال من بیشتر مواقع لانگ بود و ال دی میدادن تا ...

مامان‌سوفی‌عزیز‌ازاین‌آزمایش‌سردرنیاوردی

جواب‌ندادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه دارم مراحل ای وی اف انجام میدم  امروز زنگ زدم برام بهم گفت ...

برای من یه بسته که از فریز در آوزدن پنج تا جنین داشت

ایشالا چهاریا پنج تا شده امیدوار باش

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
منم یه بسته برام تشکیل شد ۴ تا جنین دارم .  چندتا تخمک داشتین ؟

پس از 4 تا بیشتر نیست 

والا اصلن نمیدونم هفته بعد باید برم معلوم شه اصلن جوابمو ندادن پشت تلفن 

شما کی انتقال دارین؟

عزیزم من ۱۲ تا انوکسا دارم اگر خواستی بهم درخواست بده گلم 

عزیزم مرسی از لطفتون. تامین اجتماعی تایید زد درست شد خریدم. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش