2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
@ماشالا    

سلام عزیزم نه شرایط خاصی نداره فقط قبلش یه چیز شیرین خوردم رفتم راحت سونو کرد اومدم بیرون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزییزم‌حتما‌بروآزمایش‌ادراربده علایم‌هات‌نشون میده‌عفونت‌ادرارداری‌که‌توبارداری‌شایع هس. من‌خودم‌س ...

مرسی ساحل جونم چشم حتما میرم اتفاقا دکتر نوشته برام ولی هنوز وقت نکردم فردا میرم حتما آزمایش میدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم لطفا علائم عفونتِ ادراری رو به من میگین؟  یا اینکه مثلا شکم سرما میخوره چجوریه ...

با یه شال شیکم و پهلو رو ببند یخوده علامت سرما هم هست این هر چی ماه بالاتر میره دسشویی نگه داشتن سخت میشه. اگه دیدی بهتر نشد برو کشت ادار بده. 

خدایا شکرت
سلام عزیزم نه شرایط خاصی نداره فقط قبلش یه چیز شیرین خوردم رفتم راحت سونو کرد اومدم بیرون 

ممنون عزیزم ان شالله چیزی نیست مشکل قند ندارز نبات داغ بخور ببین چطور میشی

خدایا شکرت
سلام عزیزان خوبین . من میخام پانکچر بشم توروخدا بگین چیکار کنم هایپر نشم ؟ 

پروتیین از قبلش بیشتر بخور مرغ کبابی تخم مرغ. من از قبل رعایت کرده بودم هایپرم سنگین نبود کم کم رفع شد احتیاجی به بستری پیدا نکردم

خدایا شکرت
سلام خانوما خوبین من دیروز انتقال دادم ،دکتر برام قرص دوفاستون نوشت هر۱۲ ساعت یدونه بخورم،ولی داروخ ...

سلام عزیزم

ایشالا مثبت میشی

منم روز هفت انتقالم

دکتر بهم تا روز ده انتقال یه امپول پروژسترون داده و هر دوازده ساعت یه شیاف پروژسترون

گفت از روز دهم دیگه امپول رو قطع کن به جاش هر هشت ساعت یه دوفاستون مصرف کن

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

عزیزم من توی پانکچر 34تا تخمک ازم گرفتن

یه قرص خارجی برای چهار شب برام نوشت شد هشتصد

و اینکه زیاد کشک محلی و دوغ خوردم میگن عالیه برای اینکه هایپر نشی

راستی سفیده تخم مرغ ابپز هم هر روز تا یه هفته میخوردم صبح و شب دو یا سه تا

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید 

من هفتم پانکچر شدم 

از روز دوم سوم دکتر میگفت پریود شدی نگران نباش، پانکچر شدم تا به امروز ههم پریود نشدم 

به نظرتون عادیه 

نه علائمی نه دردی 

اینم بگم که سوال نشه براتون من پانکچرم دو مرحله ای بود 

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید  من هفتم پانکچر شدم  از روز دوم سوم دکتر میگفت پریود ...

دومرحله ای یعنی چی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید  من هفتم پانکچر شدم  از روز دوم سوم دکتر میگفت پریود ...

من همیشه دو هفته بعد از پانکچر پریود میشدم، خیلیها رو هم دیدم اینطور بودن تو همین تاپیک

خدایا شکرت 🙏🏻❤️