2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
دوستان دکتر اسرافیلی کجا پانکچر انجام میده؟؟؟ بعدش نظرتون در مورد جنین شناس بیمارستان بهمن ممنون میش ...

عرفان فکنم . بهمن به پای مام نمیرسه جنین شناسش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خواهش میکنم‌گلم . انشالله مشکلتون حل شه . حجامت رفته ؟ من شنیدم‌که خوبه . 

حجامت عام که پشت کتف ها انجام میدن رفته البته نه برای این کهر همین طوری با دوستان رفتن. ححامت و تغذیه و ویتامین برای کسی جواب میده که مشکلش حاد نباشه و انسدادی در کار نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه بخوام زایمان کنم دوباره بدون شک میرم‌اقبال . از لحاظ رسیدگی و بیهوشی و پرستاراشون و .... عالی ...

اقبال دولتیه؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تا حالا ای وی اف کردی 

نه عزیزم نکردم. دکتر زنانم که گفت اصلا فایده نداره. ولی با ضمانت دکتر اورولوژیست که همون همایون عباسی است دکتر زنان حاضر شد بهم دارو بده و ببره داخل سیکل. 

دکتر عباسی به این امید است که جنین شناس روز پانکجر بتونه اسپرم خوب از داخل بیضه پیدا کنه. 

من باید ریسک را بپذیرم و وارد سبکل بشم و امیدوار باشم که اون روز اسپرمی پیدا بشه. چون گفتن اسپرم تازه میخواهیم نمیشه اول اسپرم بگیریم چون محبوریم فریز کنیم و کیفیت دیگه خیلی کم میشه. چون اسپرم هامون کیفیت هم نداره

قرار بود همین چند روز وارد سبکل بشم و سرماخوردم شدید و ماه بعد میشه عید که دکتر نیست و ماه بعد ماه رمضانه که میگن جواب نمیده. 

منم گفتم از چند ماه استفاده کنم بریم زالو درمانی

امید به خدا. به دلم افتاده بود یه طوری میشه که نتونم وارد سبکل بشم. خدا هم شاید میدونسته الکی باید دارو بخورم بی نتیجه. برای همین بیمارم کرد

امیدم به خداست. یه چیزی ته دلم میگه خدا میخواد حسابی ازمایشم کنه بعد سر پیری، اون وقت که از فکرش اومدم بیرون طبیعی باردارم کنه

اره اون جواب نمیده یعنی مشکلی نیست☺☺☺ قربونت عزیزم الهی بزودی خبر مادرشدنتو بدی

مرسی عزیزم 

آمممممییییییننننن😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما اصفهانی؟؟پیش دکتر شرکت رفتین؟؟یادم میاد چندوقت پیش گفتید اگه اشتباه نکرده باشم

آره عزیزم اصفهانم و با دکتر شرکت چند بار ویزیت شدم

سوالی داری در خدمتم

از دکتر راضی نبودم نوبت دهیش خیلی سخته و بیشتر وقتا مسافرته دو بار مجبور شدم با دستیارش ویزیت بشم و بعد که خودش اومد نظرش با دستیارش مغایرت داشت و تازه طلبکارم بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت عزیزم انشاءالله هرچی شد خیرباشه براتون

مرسی عزیزم

همچنین برای خودت😘

فرزی‌جان‌شمابادکترمشایخی‌انتقال‌داشتی؟ راضی‌هستی‌ازش؟ پانچر‌چطور‌انجام‌دادی‌باهاش؟

آره عزیزم دکترم مشایخیه

دوتا انتقال داشتم

اولی با دکتر مصطفایی و دومی دو مرحله ای بود هر دو مرحله با دکتر مشایخی انتقال داشتم

بله خیلی راضی ام تمام تلاشش رو برای بیمار میکنه و خیلی دقیق و کاربلده

برای پانکچر بهم فقط یه سینال داد که بخاطر همین اون ماه دارومو استفاده نکردم و سیکلو شروع نکردم و ماه بعدش اصرار کردم آمپول خارجی میخام. پارسال گونال گیر نمیومد بخاطر همین برام یه پیورگان ۹۰۰ نوشت و نتیجه ی پانکچرم خوب بود

در کل راضی ام ولی فعلا نتیجه نگرفتم

سلام عزیزای دلم لطفا علائم عفونتِ ادراری رو به من میگین؟ 

یا اینکه مثلا شکم سرما میخوره چجوریه؟

من دوروزه همش احساس دستشویی دارم یعنی احساس میکنم داره میریزه ولی میرم دستشویی هیچی به هیچی امروز رفتم غروب پیاده روی یکم اومدم از ناف به پایین شکمم درد میکرد با همین حس دستشویی رو داشتم راه رفتنی هم مثانه ام انگار تیر میکشید از چیه بنظرتون؟ عفونت ادراریه یا سرماس یا اینکه بچه به مثانه فشار میاره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی عزیزممممم، ناراحت نباش گلم، خدا برات بهترینها رو در نظر گرفته، الهی که خیلی زود دامنت سبز بشه و ...

عزیز شما بالاخره بارداریتون ب کجا رسید یادمه بتاتون خیلی پایین بود

تبریک میگم عزیزم امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر بشه علایم نشتی کیسه آبتو میگی مثل آب بی رنگ بود؟ وا ...

مرسی عزیزم، ببین مال من علایمم از خونریزی شروع شد و بعد خون همراه با آب که در طول چند روز میزان آبدار بودنش زیاد و زیادتر شد. درد زیر دل هم داشتم. ایشالا کوچولوتو سرموقع و سلامت بغل بگیری

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید تازه تستم مثبت شده باید سرم ivig بزنم از کجا میتونم پیدا کنم 

نامه ی دکتر که علت رو توش نوشته باشه ، نسخه ی خود دکتر رو باید ببری تامین اجتماعی ، اونجا برات تایید میکنند بعد از داروخانه ای که خودشون میگن خریداری میکنی.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝