2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
اگر میخوای فردا هم تست کنی ادرار اول صبح رو توی ظرف نگه دار بعد که بی بی چک خریدی با اون تست کن

چشم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چرا دارو قطع کردی دختر، تحت هر شرایطی باید تا آزمایش دارو رو مصرف کنی انشالله که خوش خبر باشی💗

گفتم تا روز ۸ منفی شده دیگه تموم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمرنگتر شده چون بسته به مقدار آبی که میخوری یا اینکه چقدر وقته نرفتی دستشویی مقدار هورمون تو ادرار ف ...

من ادرار کردم تست اولو زدم دوباره نیم ساعت بعد ادرار کردم تست بعد رو زدم

سلام بچه ها حالم خیلی بده امروز لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو انجام بده گفت  هماتوم ساب کوریونیک ...

سلام

من هماتوم 160*80 داشتم

میتونی بعادشو با مال خودت مقایسه کنی

تقریبا ده برابر تو

کل ساک حاملگیمم کرفته بوئ و فقط جفت مونده بود

اما الان دخترم صحیح و سالم تو دلمه

بچه ها من پریودم ۲۸ روزه و منظم هست از بعد از انتقال با پنج روزه تاخیر پریود میشم بخاطر اینکه تنظی ...

عزیزم دوفاستون باید از روز ۱۶ به مدت ۱۰شب خوره بشه دستور دکتر من بود.راستی شما آزادش چقد شد؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
هماتومت کامل رفع شده و استراحتت رو برداشتی؟

آخرین سونو هنوز دو سانتی داشتم. از استراحت مطلق خارج شدم بیشتر حالت نسبی دارم یکم تو خونه دور میزنم اصلا کار سنگین نمی کنم. سونو آنومالی برم ببینم وضعیتم چطور شده

خدایا شکرت
واسه پانکچر چیزی تزریق نکردم اما برای انتقال روز دوم پریود که رفتم امپول میکرورلین داد گفت روز ۱۲ پر ...

خداروشکر برای منم دعا کن به منم گفته روز سوم پریودت بیا توکل به خدا به قول شوهرم افتادیم تو این راه باید تا اخرش بریم

عزیزدلم خیلییی تبریک میگم😍😍😍😍ان شاالله قدمش خیر باشه براتون خودتو دختری خوبین؟

مرسی سارا جون خوبیم دخترم هم خوبه خداروشکر😘😘ایشالا شماهم به سلامتی دخترتو بغل بگیری

و خدایی که در این نزدیکیست
خوب خداروشکر که خوبید عزیزم کیسه آبت پاره شد که زایمان کردی؟؟؟

عزیزم قبلتر تو گروه گفتم نشتی کیسه آب پیداکردم و در نهایت دردهای بارداری بعد یک هفته پیداشون شد و درنهایت زایمان کردم

و خدایی که در این نزدیکیست