2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
دختر اینکه هاله اش قشنگ معلومه😍😍😍😍 فردا صبح با اولین ادرارت بزن حتما بهمون خبر بده عکسشو بفرست& ...

یعنی میشه خدا😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اخه میگن تولید اسپرم حدود ۷۰ تا ۹۰ روزه برا همین باید حداقل ۷۰ روز بگذره ولی همسر خودم ژل رویال است ...

یه پیاده روی داشتم درهوای آزاد و چون ریه هام حساسه حالت آلرژی پیدا کرد فکر کنم سرماخوردگی هم قاطش شد. کامل خوابیده بودم هنوزم یکم درگیرم. دیگه پریود شدم از این. ماه گذشت متاسفانه. إن شاالله خیری توش بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه درمانت ماه رمضان میفته بهتره روزه نگیری۰ کیفیت اسپرم و تخمک پایین میاد. 

ممنون عزیزم اگه کیفیت. میاد پایین دیگه باید بزارم بعد از ماه رمضان. 

اخه. توی روایات داریم روزه داری خیلی خوبه قبل از بارداری و نطفه را تمیز میکنه? توی نت هم سرچ کنید یکم مطلب میاره در همین مورد که روزه داری باعث تقویت نطفه و کاهش ناباروری مردان میشه. نمیدونم والا چی درسته چی غلط. 

ولی خوب خواب شبانه کم میشه در ماه رمضان و فکر کنم همین تاثیربدی داشته باشه

از نظر تغذیه تقریبا همینا که گفتین رعایت میکنیم ولی کیسه اب یخ تا حالا نزاشتیم. البته که اوضاع ما خی ...

چه خوب که رعایت کردین

اتفاقا نه بنظرم شما باید امیدوارتر باشید چون قبلا شرایط همسرتون خوب بوده و بچه دار شدین

وقتی مشکل ژنتیکی باشه امیدی نیست

بعضی دکترا هم مثل نصر و عباسی کارشون ناامید کردنه

ناامید نباش 

من حتی یادمه روز پانکچر نگران بودم حالا که همسرم بخاطر عمل بیوپسی مجبوره ناشتا باشه حتما کیفیت نمونه اش پایین میاد چون همیشه تا لحظه ی ازمایش کلی ابمیوه طبیعی و مغزیجات و .... میخورد ولی خداروشکر نمونه اش خوب بود

انشالله خدا شما رو هم اون روز سوپرایز میکنه

ولی از ژل رویال غافل نشو به جرات میگم خیلی موثره روی همه مردها اثر میزاره برا بعضیا زیاد برا بعضیا کم

ولی خب خودت تصمیم بگیر ببین توی این فرصت چه کاری انجام بدی بهتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دختر اینکه هاله اش قشنگ معلومه😍😍😍😍 فردا صبح با اولین ادرارت بزن حتما بهمون خبر بده عکسشو بفرست& ...

عزیزم فردا روز ۱۰ هستم میخام برم ازمایش فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

دعام کنین توروخدا🥺

بچه ها من پریودم ۲۸ روزه و منظم هست

از بعد از انتقال با پنج روزه تاخیر پریود میشم

بخاطر اینکه تنظیم بشه این ماه دوفاستون خریدم و از داروخونه دستور پرسیدم گفت از روز ۱۴ ب مدت ۱۴ روز مصرف کن

بعد همش برام سوال بود پس چرا ۲۰ عدد قرصه

الان سرچ کردم خیلیا گفتن از روز ۱۴ به مدت ۱۰ روز باید مصرف بشه

من ۱۳ تا خوردم و قرار بود فردا ۱۴رو بخورم

بنظرتون دیگه قطع کنم و فردا نخورم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من پریودم ۲۸ روزه و منظم هست از بعد از انتقال با پنج روزه تاخیر پریود میشم بخاطر اینکه تنظی ...

عزیزم واس دوماهه بعصیا دوتا میخورن که اصلا لازم نیس دوتا خورده بشه باید از ۱۶ پریودی تا ۱۰ روز میخوردی قطع میکردی ۱۳ تا زیاده که

هالش خیلی پررنگه ولی عزیزم چرا تست دومم با ادراره بعدی زدم هالش هم دیرتر افتاد هم خیلی خیلی کم رنگتر ...

منم حس میکنم هاله میبینم

ولی آخه شب که نباید تست کنی

اولین ادرار صبح دقیق نشون میده

فقط صبحها تست کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

[QUOTE=229005933]زوده فردا، صبر کن روز ۱۴ برو این هاله بتاش کم باید باشه بعد باید سه بار تکرار کنی تا مطمئن همینجوریشم داروهامو قطع کرده بودم قرار بود فردا برم تست بدم که مطمعن بشم !حالا فردا باز تست میزنم انشالا که مثبت بشه🥺فقط ناراحتیم اینه دومی چرا هالش ایقد کم بود درحد توهم

[QUOTE=229005933]زوده فردا، صبر کن روز ۱۴ برو این هاله بتاش کم باید باشه بعد باید سه بار تکرار کنی ت ...

چرا دارو قطع کردی دختر، تحت هر شرایطی باید تا آزمایش دارو رو مصرف کنی

انشالله که خوش خبر باشی💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
[QUOTE=229005933]زوده فردا، صبر کن روز ۱۴ برو این هاله بتاش کم باید باشه بعد باید سه بار تکرار کنی ت ...

کمرنگتر شده چون بسته به مقدار آبی که میخوری یا اینکه چقدر وقته نرفتی دستشویی مقدار هورمون تو ادرار فرق داره

فقط اولین ادرار صبح دقیق نشون میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

اگر میخوای فردا هم تست کنی ادرار اول صبح رو توی ظرف نگه دار

بعد که بی بی چک خریدی با اون تست کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️