2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046696 بازدید | 684537 پست

دوستان این امپول هاش سی جی  برای چیه

من از روز انتقال هر سه روز یکبار نصف هاش سی جی گفته بزنم چهار بار یعنی چهارم، هفتم و دهم و دوازدهم انتقال

البته سه نفر بودیم به هممون گفتن

کسی اینجا اینجوری بوده؟ 

بعد از تزریق اینا تاچند روز نتیجه کاذبه؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
خدا رو هزار بار شکر عزیزم ممنونم که بهم انرژی دادین♥♥😍😍

قربونت عزیزم ان شاالله مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خودتم به راحتی نی نی نازت رو بغل کنی 

ممنونم عزیزم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان این امپول هاش سی جی  برای چیه من از روز انتقال هر سه روز یکبار نصف هاش سی جی گفته بزنم ...

دکتر من هم میداد این آمپول رو. کمک میکنه به لانه کزینی و مثبت شدن

اما خیلی حرص میده آدم رو ، چون تا ده دوازده روز بعد از آخرین آمپولی  که تزریق کنی بی بی چک مثبت کاذب میشه

تنها راه که بفهمی بارداری آزمایش خون هست، البته باید دو بار بدی

اگر بتا بالا رفته بود مثبتی، چندم انتقال گفته بری آزمایش؟

انشالله مثبت میشی 🙏🏻💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم، آره واقعا غافلگیر شدم. نه خداروشکر دستگاه نرفت و ۱۸۱۵ وزنش بود و دکتر گفت وزن خوبی به نس ...

خوب خداروشکر که خوبید عزیزم

کیسه آبت پاره شد که زایمان کردی؟؟؟

بار دوم‌چندتا شد ؟ کیفیتاشون خوب بود ؟  پروانه جون ۳ A داشتم دوتاش ۸ سلولی ، یکیش ۶ سلولی  ...

انشالله که با همینا مامانه گل پسری میشی من سری دوم ۱۷ تخمک و ۱۵ جنین همشونم کیفیتشون خوب بودو چهار روزه سه تا پسر تو ۱۲تاش بود سه تا هم هنوز تعیین جنسیت نکردم به نظرم جنینه پسر داشتن فقط شانسیه من تقویتیم خیلی بهش دادم ولی باز تعداد پسرش کم بود دکتر میگفت هیچ چیزی قطعی تعداده پسرو زیاد نمیکنه باز امیدوارم تو اون سه تام یکی باشه دیروز به شوهرم گفتم اگه دوتام پسر توش باشه سه تاشو انتقال میدم😁😁😁😁😁

انشالله که با همینا مامانه گل پسری میشی من سری دوم ۱۷ تخمک و ۱۵ جنین همشونم کیفیتشون خوب بودو چهار ر ...

انشالله عزیزم بعد عید گل پسرات بچسبن به دلت . خب خدارو شکر تو خوب بوده باز . من خیلی تعداد جنینام کمه . کاش بجای سینال اف خارجی بهم میداد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اون وقت دوباره آزمایش دادید که متوجه شدید مال شرایط بوده؟  راستش خوابشون که کم نبود، درست ی ...

اره عزیزم چند روز بعدش دوباره ازمایش داد

اونبار بی سابقه بود و خیلی ناراحت بودیم فکرمیکردیم وضعیتش بدتر شده ولی خداروشکر اینطور نبود

کیسه یخ یا اب سرد هر چند ساعت یه بار روی بیضه میزارید؟ قطعا ارولوژ بهتون اینو گفته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله عزیزم بعد عید گل پسرات بچسبن به دلت . خب خدارو شکر تو خوب بوده باز . من خیلی تعداد جنینام کم ...

والله من سری اولم انقدر تعداد فولیکولام با سینال زیاد بود اصلا نتونست با سنو تخمدانامو ببینه ولی جنین شناس ضعیف بود تخمکامو ضایع کرد دکترمم گفت کرج انجام دادم خدا بزرگه انشالله جوابه تلاشای مارو هم بده 

اره عزیزم چند روز بعدش دوباره ازمایش داد اونبار بی سابقه بود و خیلی ناراحت بودیم فکرمیکردیم وضعیتش ...

اصلا به ما نگفت کیسه اب سرد یا یخ بزاریم. 

دکترمون همایون عباسی است. تا میریم پرونده را میزاریم جلوشون میخونن و دارو میدن. بیشتر سوالات را خودم تند تند میپرسم که از روند درمان سردر بیارم وگرنه خیلی اهل توضیحات نیستن. 

شایدم من مهلت حرف زدن نمیدم به بنده خدا!! 

باید هر شب بزاریم کیسه اب سرد را؟ چند دقیقه؟ 

کاش اون سوالم که پرسیده بودم ۲۱ ماه رمضان برم برا شروع سیکل یا نه را هم جواب میدادید. ممنون

پریودم میشه ۲۱ ماه رمضان. به نظرتون اسپرم ضعیف شده نریم؟ یا چون خواب شبانه کم شده. توی ماه رمضان کیفیت تخمک هم کم میشه یا نه؟ 

عزیزم به نظرت  جواب تستشون درسته

تست حلق یا بینی درسته عزیزم

از مرکز پرسیدی که پانکچر میشی یا نه؟