2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
خانوما من دوهفته است انتقال دادم شکر خدا مثبت شدم الان درد سمت چپ دارم درد پا ،کشاله ی ران،رحم،شکم،ا ...

مباااااارک باشه عزیز دلمممممم، به شادی سلامتی و ان شاالله، بله عزیزم طبیعیه نگران نباش، بیشتر استراحت کن گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم از تذکر به جاتون سعی کردم اول وقت باشه ولی بیشتر تلاش میکنم.  إن شاالله گره از کا ...

قربونت برم. البته حرف من تذکر نبود  من خودم لنگم . فقط ی لحظه یادم افتاد گفتم شاید ب درد کسی هم بخوره.

الهییی. اره واقعا. ان شاالله بحق این روز عظیم گره از کار تک تک مون باز بشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم این بعد چندساعت بود که معتبر نی😪من همیشه بی بی چکام اینطوره

متوجه نشدی چرا همیشه این جوری بوده بی بی چک هات؟ اخه برا منم اینجوری میشه. همیشه برام هاله میندازه یا خط تبخیرش از همون چند دقیقه اول مشخص میشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستای گلم روز دومم انتقالممه وهمچنین اخرین جنین هام با دلای  پاکتون برام دعا کنید خدا نا امیدم نکنه دیگه انشالله همگی به زودی دامنمون سبز بشه 🙏🏻

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
خانوما من دوهفته است انتقال دادم شکر خدا مثبت شدم الان درد سمت چپ دارم درد پا ،کشاله ی ران،رحم،شکم،ا ...

واای منم دقیقا درد سمت چپ و درد پا و کشاله ی ران دارم کاش مال منم بگیره 🤩

سلام دوستای گلم روز دومم انتقالممه وهمچنین اخرین جنین هام با دلای  پاکتون برام دعا کنید خدا نا ...

ایشالا که خیره عزیزم ایشالا به زودیه زود دلت شاد شه ❤️ و مثبت شی❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایشالا که خیره عزیزم ایشالا به زودیه زود دلت شاد شه ❤️ و مثبت شی❤️

انشالله با تو دلیت دعام کن تو هم این راه ورفتی 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
مباااااارک باشه عزیز دلمممممم، به شادی سلامتی و ان شاالله، بله عزیزم طبیعیه نگران نباش، بیشتر استراح ...

ممنون جونم یکم بتام ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا بالامیره نگرانم که نکنه خارج رحمی باشه