2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
ما دوبار پانکچر کردیم با مورفو صفر هردوبار جنینا A بلاست شد اما فککنم به خاطر دی اف ای خیلی ضعیف منف ...

خیلی ممنون عزیزم از دلگرمی دادنت

چقدر خوشحال شدم که طبیعی باردار شدید. ممنون پاسخ دادید استرسم کم شد. واقعا هر چی خدا بخواد همونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون ساراجون خوبه خداروشکر شماخوبی گل دخترت حسابی تکون میخوره ، اییییی جونم تیکرتو چیزی نمونده ...

ما هم خوبیم شکر خدا😍آره شبا موقع خواب بیشتر تکون میخوره☺ اره زیاد نمونده دیگه ولی خیلی دیر میگذره انگار دعا کن این چند هفته هم بسلامتی بگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ترانه جونم یعنی ممکنه زود باشه 😭

عزیزم روز ۶ خیلییی زوده من اصلا نزدم تا روز ۱۰ روز ده زدم مثبت شد بیخود بخودت استرس نده زوده الان جنین بلاست تا روز ۶ لانه گزینی میکنه الان اگه باردارم باشی بیبی چک نشون نمیده وایستا روز ۱۰ بزن عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان

ممنونم از همتون از پیامهاتون

ولی دیگه چاره چیه قسمت ما هم این بوده😔

حتما حکمتی داره و به صلاحم نبوده

دیروز خیلی روز بدی بود خیلی امیدوار بودم و ذوق داشتم ولی متاسفانه همه چیز برعکس شد😭

الانم نمیدونم چطوری قراره سقط بشه میترسم

ان شالله که راحت باشه

نمیدونم تو این یک ماه اصلا یک مورد مثبت داشتیم که جنینش سالم باشه و همه چیز اوکی باشه

هر کسی رو میبینم یه جوری بارداریش ناموفق بوده

تو مطب هم پر بود از موردهای مثل ما

دلیلش رو نمیدونم شابد به خاطر این داروهای ایرانی باشه شاید هم عوارض کرونا و واکسن هاشه

در هر صورت خدا بهمون رحم کنه و دل همتون رو شاد کنه

شما هم میوم داری چند تا 

سه تا فکر کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان منم با اینکه مشکل انعقادی نداشتم اما آسپرین و آنوکسا رو گفت باید ادامه بدی و قطع نکرد.چهقد آمپول آنوکسا گرون شده دیشب با بیمه 30 تا خریدم 1/270/000 شد.من واقعا میخواستم قطع کنه تمام بازوهام کبود شده و درد میکنه اما گفت نه آی وی اف ها معمولا میزنن تا آخر یا هفته های 20 به بالا قطع میشه

به نظرت لا اقل اسپرینو بخورم سر خود؟

ویهان جان کاش قبل قطع کردن باز مشورت کنی.منم مثل شما اصلا مشکلی ندارم اما فقط چون آی وی اف هستم گفت یا تا آخر باید بزنی یا نهایتا هفته های بالا قطع میشه.من با 3 نفر صحبت کردم هر سه اینو گفتن که ریسک نکنیم بهتره

سلام دوستان ممنونم از همتون از پیامهاتون ولی دیگه چاره چیه قسمت ما هم این بوده😔 حتما حکمتی داره ...

عزیزم خیلی متاسفم، برات آرزوی سلامتی دارم، نگران نباش خیلی راحت مثل پریود معمولی با یکم خونریزی بیشتر دفع میشه، من فقط روز اول یه کوچولو درد و ضعف داشتم وگرنه دقیقا عین پریود معمولی بود، ۵ روز بعد از قطع داروها هم پریود شدم، ان شاالله زودی طبیعی باردار بشی و ۱۲۰ سال برات بمونه عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من دیروز رفتم دکتر گفت ترشحات عفونی دارم و کلوتریمازول داد داخل واژنی.ببخشید دکتر توضیح نداد منم نپر ...

بله عزیزم با اپلیکاتور، دراز بکش و تا جاییکه میشه اپلیکاتور رو داخل کن و بعد تخلیه کن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم