2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دوستان من امروز از صبح زود حالت تهوع شدید داشتم!دیروزم که بی بی منفی شد!علتش چی میتونه باشه؟؟؟

پرووژسترون ! چون منم داشتم وقتی استفاده میکردم  و علائم بارداری از هفته شش به بعد هست اما ایشالا که شما بارداری عزیزم

آره عزیزم جنین بلاست هچینگ شده روز هشت بی بی زدم انقدر محو وکمرنگ بود که اینجا عکس گذاشتم هیچکس نمید ...

سلام عزيزم خوبی خانمی، عيدت مبارک یه سوال داشتم 

الزاما تمام جنین های پنج روزه رو هچینگ میکنن؟ 

من قرار جنین پنج روزه انتقال بدم ولی نمیدونم هچینگ میکنه دکترم یا نه 

و اینکه بر اثر این عمل الان شما دوقلو باردار هستید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم جنین بلاست هچینگ شده روز هشت بی بی زدم انقدر محو وکمرنگ بود که اینجا عکس گذاشتم هیچکس نمید ...

چندمین بار بود که انتقال میدادی؟ و علت بلاست کردن و هچینگ کردن جنین چی بود؟ و چندتا جنین داشتی که دکتر یه دونه انتقال داد ممنون میشم راهنمایی کنی و به سوالاتم جواب بدی 

عزیزم تو روز ۶ ام هستی صبر کن چرا اینقدر زود روی

روز ۱۰ بزن

ان شاءالله خوش خبر باشی

من خودم خاطره خوشی از بی بی چک ندارم اونسری زدم 

آسمون رو سرم خراب شد

اینسری نمی زنم یه راست میرم آزمایش

هرچند امید هم ندارم

عزیزم منظورت لووتیروکسین هست؟ من میخورم صبحا ناشتا 

بله همون.من خب 6دی ازمایش دادم تیروئیدم3.2بود دکترگفت روزی یه قرص50.بعد دوباره 6بهمن ازمایش دادم شد1.5گفت همون روال ادامه بده تا20اسفند ازمایش بده دوباره الان به دلم آشوب افتاده نکنه این 1.5 کم شده باشه پرکاری گرفته باشم.استرسش ولم نمیکنه

این قرص وقتی که میزون میکنه درحالت تعادل نگه میداره؟یانه ممکنه باعث پرکاری هم بشه؟ببخشید که طولانی شد

سلام عزيزم خوبی خانمی، عيدت مبارک یه سوال داشتم  الزاما تمام جنین های پنج روزه رو هچینگ میکنن؟ ...

سلام عزیزدلم بخوبیت عید شمام مبارک 

ببین این بستگی به نظر جنین شناس داره اگه پوسته اش ضخیم باشه هچینگ میکنن من خودم فقط درخواست دادم که بلاست کنن جنینمو که روز انتقال گفت هچینگ کردن برام شما باز میخای با جنین شناس رویان صحبت کن ببین چی میگه دوقلو نیست عزیزم یه دونه اس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چندمین بار بود که انتقال میدادی؟ و علت بلاست کردن و هچینگ کردن جنین چی بود؟ و چندتا جنین داشتی که دک ...

دومین انتقالم بود عزیزم من ۱۲ تا جنین داشتم که همه ۳ روزه فریز شده بودن ولی ۴تاشون تو پرونده نوشته بود قابلیت بلاست شدن دارن دفعه اول دوتا ۳ روزه انتقال دادن که نگرفت بعد خودم درخواست دادم بلاست کنن انتقال بدن که ۴تارو گذاشتن دستگاه ۲تاش بلاست شد انتقال دادن که یه دونه اش گرفت 

من بخاطر وزنم دکتر مصطفایی گفته بود ۱دونه جنین انتقال بدن که میگفت دوقلویی برات خطرناکه ولی خودم انقدر پیگیری کردم گفتم حتما ۲تارو انتقال بدین که خداروشکر ۱دونه اش وفادار بود به من 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
امروز روز ۶ هستم 😔

عزیزم خیلی زود زدی الکی داری به خودت استرس میدی من اولش که دوقلو بود هورمون توو بدنم دوبرابر بود روز ۹ تازه هاله انداخت عزیزم نگران نباش وایسا روز ۹ بزن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دومین انتقالم بود عزیزم من ۱۲ تا جنین داشتم که همه ۳ روزه فریز شده بودن ولی ۴تاشون تو پرونده نوشته ب ...

خب خداروشکر عزيزم ممنونم بابت توضیحات خوبت، من میتونم خودم پیشتهادهچینگ بدم چون درصد باروری رو بیشتر میکنه 

و این آخرین شانس من به دکتر گفتم هر کاری که فکر می‌کنه بهتر برام انجام بده امیدوارم که به سلامتی بغلش کنی گلم 

بله همون.من خب 6دی ازمایش دادم تیروئیدم3.2بود دکترگفت روزی یه قرص50.بعد دوباره 6بهمن ازمایش دادم شد1 ...

عزیزدلم نگران نباش کمترم بشه مشکل خاصی نیست منم دقیقا تیروئیدم همین بود،برا من عددش تا ۰/۳۳۴ هم رسید که خیلی کمتر از ۱ هست ولی دفعه بعد رفتم دوز دارومو درست کرد قبل بارداریم، بعد که باردار شدم گفت روزی ۱ دونه بخور که الان دوباره همین عدده ولی گفت خوبه همین روالو ادامه بده 

احتمال زیاد همون ۱/۵ ثابت مونده براشمام کلا زیر ۲ خوبه برا بارداری 

خب خداروشکر عزيزم ممنونم بابت توضیحات خوبت، من میتونم خودم پیشتهادهچینگ بدم چون درصد باروری رو بیشتر ...

فدات بشم عزیزدلم انشاءالله این سری آخرین دفعه انتقالته ونی نی هات سالم میان بغلت 

با جنین شناس حتما صحبت کن درمورد هچینگ معمولا اونا میبینن پوسته جنین ضخیمه خودشون هچینگ میکنن 

ممنون ازجوابتون.یعنی باعث پرکاری نمیشه؟ثابت نگه میداره؟😟

نه عزیزم خیالت راحت نهایتش این سری بری دوز داروتو درست میکنه که ثابت بمونه پایینترم بیاد هیچ مشکلی نیست بخاطر این قضیه استرس نده به خودت بانو

درکل درحالته عادی تیروئیدت مشکلی نداره ولی دکترا میگن برا بارداری بیاد زیر ۲ بهتره 

منم درحالت عادی مشکل تیروئید ندارم ولی از موقعی که اقدام کردم برا بارداری قرصو میخورم