2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی گلم . الهی آمین . عزیزم شما چندتا پسر چندتا دختر شد برات ؟

دوتادختر که انتقال دادن و منفی شدم بعدازانتقال رفتم ازجنین شناس پرسیدم که بقیه جنسیتشون چی بود گفت همین دوتارومیخواستی دیگه بقیش پسربود 😏😒ازطرز جواب دادن وکارشون اصلا خوشم نیومد 

[QUOTE=228482905]ویهان جان سلام . منم سر دخترم سونو که میرفتم همیشه یه هفته عقب تر بود . خدارو شکر تا اخرم حالش خوب ب ...[/QUOTE

سلام گلم ممنونم

عه خب اگر اینجوره پس جای نگرانی نی

ممنون که گفتی عزیزم

شما پانکچر شدی راستی؟

بسلامتی چندتا جنین شد؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتادختر که انتقال دادن و منفی شدم بعدازانتقال رفتم ازجنین شناس پرسیدم که بقیه جنسیتشون چی بود گفت ه ...

منم از طرز برخورد و رفتارشون خوشم نیومد راستش . انشالله خدا یه دختر گل بهت بده . من خیلی استرس دارم . سخته تا چند ماه دیگه ندونم جنسیتشون چیه 😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی عزیزممممم، واقعا سخته بخدا اول آدم امیدوار میشه کلی ذوق می‌کنه بعد اینجوری ... اما حداقل فهمید ...

چرا عزیزم خیلی داشتیم

سوگل، شروین، مهگل و خیلیای دیگه اسمشون الان یادم نیست

کلی باردار ۷-۸ هفته داریم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم مهم نحوه ی تزریق و محل تزریقه، بعد هم که دستور پزشک برای دارو، که دکتر شما گفته دو تا پودر ...

مرسی گلم بابت راهنماییت

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
[QUOTE=228482905]ویهان جان سلام . منم سر دخترم سونو که میرفتم همیشه یه هفته عقب تر بود . خدارو شکر ت ...

اره مطمعن باش . دختر منم دقیقا ۶ روز فرق داشت . اره سه شنبه قبل پانکچر شدم ۸ تا تخمک داشتم . هنوز نگفتن چندتا جنین شده . قرار بود فردا اطلاع بدن که مبعث حضرت رسول و گفتن چهارشنبه بیا . انشالله عیدیمو بگیرم از حضرت محمد و جواب خوبی در انتظارم باشه و انشالله دل همه منتظرا شاد بشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نمیشه شما باهاش نری و بمونی. اگه جراتش رو داره برات بزنه دیگه چرا ناراحتی بده بزنه 

نه منم باید برم . بلایی سرم نیاره یهو آخه هپارین اینا برام زده ولی این آمپولا رو نه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه منم باید برم . بلایی سرم نیاره یهو آخه هپارین اینا برام زده ولی این آمپولا رو نه 

دیگه چاره ای نداری یا سیکل رو کنسل کن یا قشنگ یاد بگیره برات بزنه. انشالله که خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم مباااارکااا باشههههه 😍😍😍😍😍خدا برات نگهش داره الهییییی..صحیح و سالم بغل بگیری فندقتوو ...

مرسی عزیزم

ایشالا تا اخر همه چی خوب پیش بره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩